Game of Thrones: Μια συνάντηση που θα συζητηθεί

Game of Thrones: Μια συνάντηση που θα συζητηθεί

Τι μας περιμένει στον 7ο κύκλο του Game of Thrones. ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS! (Pics + Vids)

ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!

Ο νέος κύκλος του Game of Thrones αργεί ακόμα, αλλά τα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς στην Ισπανία, μας δίνουν την ελπίδα ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι μια από τις καλύτερες για τη σειράς, μιας και φτάνει προς το τέλος της και δούμε ερωτήματα να απαντώνται και το γρίφο να λύνεται.

Παράλληλα, θα δούμε και χαρακτήρες που περιμέναμε για χρόνια να συναντηθούν να γνωρίζονται επιτέλους, όπως και άλλους να ξανασμίγουν.

ADVERTISING
Game of Thrones: Μια συνάντηση που θα συζητηθεί

Και κάπως έτσι, τα δικά μας πουλάκια και όχι αυτά του άρχοντα Qyburn, οι Ισπανοί παπαράτσι καταγράφουν κάθε κίνηση των ηθοποιών εντός και εκτός γυρισμάτων στο Μπιλμπάο και άλλες περιοχές, γεμίζοντας το διαδίκτυο με πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς.

Ο Τζον θα συναντήσει τον προδότη Θίον

Περνώντας, λοιπόν, στο ζουμί της ιστορία βλέπουμε τον Θίον Γκρέυτζοϋ να συναντά τον Τζον Σνόου, στον οποίο το πιθανότερο είναι να λογοδοτήσει για την προδοσία στον βασιλιά του βορρά Ρόμπερτ και την κατάληψη του Γουίντερφελ.

Από την άλλη, ο Τζον που είναι άλλος άνθρωπος, μπορεί να αφήσει πίσω το παρελθόν, εκεί που ανήκει, και να συγχωρέσει τον Θίον, προκειμένου να επικεντρωθεί στον κοινό τους εχθρό, την Σέρσεϊ.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Θίον θα αναγκαστεί να αποδείξει ότι είναι άνδρας, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον θείο του Euron, ο οποίος νομίζει ότι είναι θεός και ελπίζει σε συμμαχία με τη Ντενέρυς, μόνο που... άργησε.

Η συνάντηση της Ντενέρυς με τον Τζον

Αυτή είναι η σκηνή που περιμένουμε, ίσως, με μεγαλύτερη ανυπομονησία από κάθε άλλη. Αυτό γιατί θα δούμε τη βασίλισσα να συναντά έναν άλλο βασιλιά, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι είναι συγγενείς. Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο Μπραν, που δεν ξέρουμε αν και πότε θα φτάσει στο Γουίντερφελ, για να αποκαταστήσει την αλήθεια και τον Τζον, ο οποίος δεν θα είναι πια Σνόου, αλλά Ταργκάριεν.

Άλλο ένα ερώτημα που απασχολεί είναι αν ο Μπραν θα αποτελέσει την καταστροφή για το Γουίντερφελ, τώρα που έχει το σημάδι από τον βασιλιά των Άλλων.

Μια ακόμη επική μάχη

Ναι, μπορεί να σκέφτεστε πως είναι αδύνατο να δημιουργηθεί μια μάχη που θα ξεπεράσει το μεγαλείο, τη σημασία και την ικανοποίηση που μας προσέφερε η "Μάχη των Μπάσταρδων" στο 9ο επεισόδιο του 6ου κύκλου.

Απ' ότι φαίνεται θα υπάρξει και αυτό το δήλωσε η Εμίλια Κλαρκ, η οποία αποκάλυψε πως έρχεται μια νέα μάχη που θα θέσει τον πήχη ακόμη ψηλότερα, κάνοντας τους πάντες να αδημονούν για το που μπορεί να φτάσει το στόρι, αλλά και τη σκηνοθεσία της σειράς.

Game of Thrones: Μια συνάντηση που θα συζητηθεί

Για τις ανάγκες του επεισοδίου οι παραγωγοί πραγματοποίησαν κάστινγκ αναζητώντας 450 κομπάρσους για τον στρατό της Ντάνι.

Τα ονόματα των σκηνοθετών

Μεταξύ άλλων, εκτός από τις σκηνές διέρρευσαν και τα ονόματα των επτά επεισοδίων του 7ου κύκλου, κάνοντας τη φαντασία μας να καλπάζει, μιας και επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Game of Thrones: Μια συνάντηση που θα συζητηθεί

Πάντως από τη λίστα που διέρρευσε μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Συγκεκριμένα, τα επεισόδια του 5ου κύκλου ( Unbowed, Unbent, Unbroken),  που σκηνοθέτησε ο Podeswa ήταν όλα υποψήφια για Emmy. Παράλληλα, ο Alan Taylor έχει σκηνοθετήσει το Terminator: Genisys και το Thor: The Dark World, επομένως κάτι μεγάλο έρχεται.

Επεισόδιο 1: Jeremy Podeswa

Επεισόδιο 2: Mark Mylod

Επεισόδιο 3: Mark Mylod

Επεισόδιο 4: Matt Shakman

Επεισόδιο 5: Matt Shakman

Επεισόδιο 6: Alan Taylor

Επεισόδιο 7: Jeremy Podeswa

(ΠΗΓΗ: Telegraph)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
SHARE:

24Media Network