MasterChef: Έξαλλοι οι κριτές με τον Γιώργο – Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας

MasterChef: Έξαλλοι οι κριτές με τον Γιώργο – Ποιος πήρε την κάρτα ασυλίας
MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Το ψέμα του Γιώργου κατά το Τεστ Δημιουργικότητας απογοήτευσε τους κριτές. Ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μια άτυχη στιγμή στο MasterChef 4 είχε ο Γιώργος το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να του “την πουν” οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του Star και, ειδικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Συγκεκριμένα, στο Τεστ Δημιουργικότητας ο Γιώργος πρόσθεσε κάποια φύλλα καπουτσίνο στο πιάτο του τη στιγμή που τελείωνε ο χρόνος και όταν η παραγωγή τον ρώτησε αν όλα τα υλικά της δημιουργίας του είναι εντός χρόνου, εκείνος απάντησε θετικά. Λίγο αργότερα, σκέφτηκε πως τα φύλλα καπουτσίνο ήταν εκτός της διαδικασίας και αποφάσισε να το πει στην παραγωγή, αλλά και στους κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του τόνισε το γεγονός ότι δεν το παραδέχτηκε αμέσως, λέγοντας: “Άρα μας λες πως αργότερα, που είχες ηρεμήσει, συνειδητοποίησες το πόσο φάουλ ήταν το φάουλ που έκανες… Δεν είναι το φύλλο καπουτσίνο, είναι η στάση που κρατάει κάποιος. Αυτή η αντανακλαστική κίνηση που επίτηδες ρώτησα αν την έκανες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω”. “Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού σε ότι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο. Και εμείς είμαστε εδώ, ένα, για να κρίνουμε τα φαγητά και επίσης για να προστατεύουμε αυτό το πλαίσιο και τους κανόνες για εσάς”, πρόσθεσε.

Κάρτα ασυλίας και υποψήφιοι για αποχώρηση

Στο μεταξύ, μετά την αποχώρηση του Ιωάννη πριν λίγες μέρες, η κάρτα ασυλίας ήταν ξανά διαθέσιμη για να την διεκδικήσουν οι παίκτες. Η Μαρία ήταν εκείνη που την πήρε στα χέρια της και που θα έχει από ‘δω και πέρα το χρυσό προνόμιο να την χρησιμοποιήσει, είτε για να σώσει τον εαυτό της σε μια δύσκολη στιγμή, είτε για να σώσει κάποιον συμπαίκτη της.

Παράλληλα, όμως, ανακοινώθηκαν και οι πιο αδύναμες προσπάθειες των δοκιμασιών της Τρίτης. Η Ντέμη και ο Ηρακλής ήταν μέσα σε αυτές και θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Μαζί τους υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι και ο Γιώργος, λόγω του λάθους που έκανε στην αρχή της δοκιμασίας. Οι υπόλοιποι πάνε κατευθείαν στην τελική δεκάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version