MasterChef: Οι γονείς του Σταυρή εξηγούν γιατί ο γιος τους έχασε στον τελικό

MasterChef: Οι γονείς του Σταυρή εξηγούν γιατί ο γιος τους έχασε στον τελικό
H μητέρα του Σταυρή

"Νομίζω ότι τη νίκη στον τελικό την στέρησε στον Σταυρή η απουσία από την Κύπρο. Δεν τον είδαμε στα καλά του", δήλωσε η μητέρα του

Ο Σταύρος Γεωργίου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 4 αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο του νικητή. Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του διαγωνισμού στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” ο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι μίλησε για τα συναισθήματά του, για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, αλλά και για τις στιγμές που το έκαναν να λυγίσει στο παιχνίδι.

“Είμαι πολύ υπερήφανος, είναι η απόλυτη λέξη για μένα. Έχω κάνει τον εαυτό μου, την Κύπρο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου υπερήφανους. Είναι συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε στο MasterChef. Δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, έχω φτάσει με παρτενέρ. Αυτός που νικά στο τέλος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο. Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να κάνω τους φίλους μου αγκαλιά γιατί το έχω ανάγκη”, δήλωσε συγκινημένος.

Οι γονείς του Σταυρή δίνουν τη δική τους εξήγηση γιατί ο γιος τους έχασε τον τίτλο:

“Νομίζω ότι τη νίκη στον τελικό την στέρησε στον Σταυρή η απουσία από την Κύπρο. Δεν τον είδαμε στα καλά του. Συγχαρητήρια στον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο Σταύρος είχε μια απόσταση στον τελικό, ήξερε ότι είχε κάνει κάποια λάθη, έκανε το γλυκό αλμυρό. Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, είχε στόχους και νομίζω τους πέτυχε”, δήλωσε η μητέρα του, Παναγιώτα.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα