MasterChef: Ξαφνική αποχώρηση – Έφυγε οικειοθελώς με κλάματα

MasterChef: Ξαφνική αποχώρηση – Έφυγε οικειοθελώς με κλάματα
Η Σεμίνα Κατσίβα αποχώρησε από το MasterChef 4 youtube

Η αιφνίδια αποχώρηση μίας παίκτριας άφησε έκπληκτους τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές. Ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει.

Μια αιφνίδια αποχώρηση είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef 4, η οποία άφησε έκπληκτους τόσο τους διαγωνιζόμενους, όσο και τους τηλεθεατές του Star.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της δοκιμασίας, η Σεμίνα Κατσίβα άρχισε να κλαίει και δεν ήθελε να φορέσει την ποδιά της. Η παίκτρια τότε δήλωσε στον μέντορά της, τον Σωτήρη Κοντιζά, και τους υπόλοιπους κριτές, πως αναγκάζεται να αποχωρήσει λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού της προβλήματος.

Ο σεφ και μέντοράς της, απάντησε πως λυπάται πολύ που ακούει πως πρέπει να αποχωρήσει, καθώς ήθελε πολύ η παίκτρια να είναι στην ομάδα του, ενώ αναγκάστηκε να της ζητήσει πίσω το pin και την ποδιά

Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef – που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου – θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε”, δήλωσε η Σεμίνα Κατσίβα στην κάμερα του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε αργότερα πως ο ίδιος και οι άλλοι σεφ γνώριζαν για το θέμα της. Όπως είπε: “Εμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, οπότε για αυτό και αποχώρησε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα