Σεφερλής: Ανακοίνωσε τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του

Σεφερλής: Ανακοίνωσε τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μίλησε για τις θεατρικές παραστάσεις που ετοιμάζει, αλλά και τη δεύτερη ταινία του, της οποία το σενάριο έχει ήδη ολοκληρώσει.

Η τεράστια εμπορική επιτυχία του Χαλβάη 5-0, της πρώτης κινηματογραφικής απόπειρας του Μάρκου Σεφερλή, σε συνδυασμό με την καραντίνα λόγω του κορονοϊού, ανάγκασε τον διάσημο κωμικό ηθοποιό να αρχίσει το γράψιμο για τη δεύτερη ταινία του.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/4) ο Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για την καθημερινότητά του στην καραντίνα, αλλά και τις δουλειές που ετοιμάζει.

Όπως είπε, η καλοκαιρινή επιθεώρηση που θα ανέβει στο Δελφινάριο θα είναι το “Ευτυχισμένο το 2020”, ενώ το χειμώνα θα ανεβάσει στο θέατρο Περοκέ το μιούζικαλ “Τούτσι”. Παράλληλα, μίλησε και για τη δεύτερη ταινία που ετοιμάζει, το σενάριο της οποία έχει ήδη ολοκληρώσει.

Όσο για τον τίτλο της; Αυτός θα είναι “Κρήτη Woman”, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή και θα αναφέρεται σε διάφορα μέρη της Κρήτης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα