Τελικός GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε το λόγο της απουσίας του

Τελικός GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε το λόγο της απουσίας του
Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε το λόγο της απουσίας του glomex

"Παιδιά, σας οφείλω μια εξήγηση για ποιο λόγο δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας στις τελευταίες και πιο σημαντικές δοκιμασίες για εσάς", είπε ο αγαπημένος κριτής.

Τόσο στον ημιτελικό όσο και τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε από το πλατό, πραγματοποιώντας την εμφάνισή του και ασκώντας την κριτική του διαδικτυακά.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς του τελικού, ο δημοφιλής κριτής θέλησε να εξηγήσει το λόγο της απουσίας του, αποκαλύπτοντας ότι έχει απομονωθεί, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

“Παιδιά, σας οφείλω μια εξήγηση για ποιο λόγο δεν βρίσκομαι εκεί μαζί σας στις τελευταίες και πιο σημαντικές δοκιμασίες για εσάς. Αυτό συμβαίνει με μεγάλη μου λύπη. Κάποια στιγμή με πήραν ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα βρεθεί μαζί με κάποιον ο οποίος ήταν ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του COVID“, είπε ο κριτής.

Ενώ συνέχισε: “Απομάκρυνα τον εαυτό μου αυτομάτως με κάθε ασφάλεια και προστασία για να προστατεύσω εσάς, όλο το πλατό, όλους τους συνεργάτες μας. Όλα μου τα τεστ έχουν βγει αρνητικά, για να πούμε τα σημαντικά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, είμαι υγιέστατος, απλώς αποφάσισα, επειδή επικρατεί ένας πανικός γενικά αυτή τη στιγμή και ο κόσμος είναι μπερδεμένος, ότι δεν θέλω να πιέσω κάποιον ψυχολογικά”, είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα