Άγριες Μέλισσες: Κάηκε το Διαφάνι – Ουρλιαχτά και πανικός στο χωριό

Άγριες Μέλισσες: Κάηκε το Διαφάνι – Ουρλιαχτά και πανικός στο χωριό
Άγριες Μέλισσες - trailer ant1

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε σκηνές με ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα και φωτιές. Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ.

Οι “Άγριες Μέλισσες” ρίχνουν αυλαία για φέτος, την Πέμπτη, 3 Ιουνίου και από το τρέιλερ το αποψινού επεισοδίου, καταλαβαίνουμε ότι ένα μεγάλο σοκ περιμένει τους πρωταγωνιστές, μιας και το Διαφάνι καίγεται μετά από εμπρησμό.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε σκηνές με ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα και φωτιές και το μόνο σίγουρο είναι ότι το οι εξελίξεις θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Λευτέρης Χαρίτος: “Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση”

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το δραματικό φινάλε, αναφέροντας μερικές λεπτομέρειες για τα συναρπαστικά δύο τελευταία επεισόδια που θα δούμε.

“Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοια γυρίσματα ποτέ στις “Άγριες Μέλισσες” και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολλή συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές”, δήλωσε ο σκηνοθέτης, ενώ πρόσθεσε:

“Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης μας έδωσαν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα, που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα, για το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα ρούχα, το σκηνοθετικό κομμάτι και το μοντάζ”.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, αναφέρθηκε, επίσης, στην τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”, μιλώντας για τον ρόλο του Αιμίλιου Χειλάκη που θα παίξει έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του νέου κύκλου:

“Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Οι άλλοι δύο είχαν κάτι ήδη από την εμφάνισή τους. Ο ρόλος του Χειλάκη έχει μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά”.

“Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά”, συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Άγριες Μέλισσες – 3η σεζόν: Εξορία στη Λέρο λόγω Χούντας

Στην τρίτη σεζόν της σειράς κάποιοι ήρωες δεν θα καταφέρουν να μείνουν στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα, ενώ αναμένεται η περιοχή να είναι ο βασικός τόπος πλοκής της τρίτης σεζόν.

Ακόμη, ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα. Την ίδια ώρα, ένα ζευγάρι θα αντιδράσει στο καθεστώς και λόγω αριστερών φρονημάτων θα πάρει το δρόμο της εξορίας.

Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς στην επόμενη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα