Άγριες Μέλισσες: Μια τρομακτική αποκάλυψη αναστατώνει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Μια τρομακτική αποκάλυψη αναστατώνει το Διαφάνι
Ελένη - Άγριες Μέλισσες ant1

Επιστρέφουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα οι "Άγριες Μέλισσες", με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (25/04).

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, στα επεισόδια που θα προβληθούν μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, καθώς λόγω της Μεγάλης Βδομάδας έχει υπάρξει μια ολιγοήμερη παύση.

Στο επόμενο επεισόδι, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/4), οι πρωταγωνιστές της σειράς έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Άγριες Μέλισσες – Δευτέρα Του Πάσχα 25 Απριλίου

Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό.

Το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο, με τον Κωνσταντή να τον υποστηρίζει στο θέμα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη. Ο Δάκης «ψαρεύει» τον Νώντα για το παρελθόν του, ενώ όλο το χωριό ετοιμάζεται για το μεγάλο γύρισμα στην πλατεία.

Ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στη Βιολέτα, που του αποκαλύπτει ένα συμβάν από το παρελθόν. Ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του, ενώ η Δρόσω ζητάει να μάθει απ’ το Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες: Το trailer της Δευτέρας Του Πάσχα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα