Άγριες Μέλισσες: Ο αδελφός του Μαρτάκη μπαίνει στη σειρά – Ποιος επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες: Ο αδελφός του Μαρτάκη μπαίνει στη σειρά – Ποιος επιστρέφει
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Νέα είσοδο θα έχουμε σύντομα στη σειρά "Άγριες Μέλισσες", αλλά και μια μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν. Ποιους ηθοποιούς θα δούμε.

Οι ανατροπές δε σταματούν στις “Άγριες Μέλισσες” με την είσοδο νέων χαρακτήρων, αλλά και την επιστροφή παλιότερων που άφησαν το στίγμα τους στην περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, πέρα από τον ηθοποιό Χάρη Σώζο που έγινε γνωστό πως θα μπει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, στο Διαφάνι θα “εισβάλει” και ο Νικόλα Πολίτη, ο οποίος είναι αδελφός του Κώστα Μαρτάκη.

Πρόκειται για την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, ενώ θα τον δούμε να υποδύεται έναν άντρα της Ασφάλειας, που θα μπει στη ζωή του Θωμά Κυπραίου και θα τον οδηγήσει προς το τέλος του.

Παράλληλα, θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή του ηθοποιού Δημήτρη Σαμόλη, ο οποίος είχε ερμηνεύσει τον ρόλο του γυναικολόγου της Θεοδοσίας, Αλέξανδρου Βασταρδή.

Ο Βασταρδής θα κάνει ξανά την εμφάνισή του και θα φέρει ανατροπές, οι οποίες θα σχετίζονται με τη Θεοδοσία, ωστόσο, θα τον δούμε για πολύ λίγο, αφού ο ρόλος του δεν θα έχει συνέχεια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα