Άγριες Μέλισσες: “Ο Κωνσταντής δεν έχει καμία σχέση με τον εξευτελισμό της Βιολέτας”

Άγριες Μέλισσες: “Ο Κωνσταντής δεν έχει καμία σχέση με τον εξευτελισμό της Βιολέτας”
Caption / ANT1

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" - Έρχεται μια προσπάθεια συγκάλυψης για το τι πραγματικά έπαθε η Βιολέτα και ποιος μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη.

Μια προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας τόσο για την επίθεση κατά του Μιλτιάδη όσο και του εξευτελισμού της Βιολέτας φαίνεται πως θα λάβει χώρα στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε να διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες και υπαίτιοι, κανείς ωστόσο δεν φαίνεται να λέει την αλήθεια. Ο Κωνσταντής χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του για να αποφύγει να δώσει απαντήσεις ενώ ο Μελέτης, το τσιράκι του Δούκα τον καλύπτει ως προς τη διαπόμπευση της Βιολέτας. «Ο Κωνσταντής δεν έχει καμία σχέση με το ξεφτιλίκι της Βιολέτας» λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα βλέπουμε τον Δούκα αναστατωμένο να προσπαθεί να πείσει τη Μυρσίνη ότι έχει καλυμμένα τα νώτα του…

Η περίληψη του επεισοδίου

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα.Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια;Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη, ενώ η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει.Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά.Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην. A;Όταν όμως της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με το Δούκα, πως θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα