Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έγκυος η Πηνελόπη – Ποιος είναι ο πατέρας

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έγκυος η Πηνελόπη – Ποιος είναι ο πατέρας
Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος, η Δόμνα θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Αλέξης θα στραφεί κατά του Δούκα.

Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, ενώ οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, όπως αποκαλύπτουν τα spoilers που κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με το τελευταίο spoiler του TV 24, η Πηνελόπη μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί, ωστόσο, η χαρά που νιώθει διακατέχεται και από φόβο καθώς δεν γνωρίζει αν το παιδί που περιμένει είναι του Αλέξη ή του Μελέτη, με τον οποίο, την ίδια χρονική περίοδο με τον άντρα της, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. Το χαρμόσυνο αυτό νέο φέρνει χαρά στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Δούκα να νιώθει συγκινημένος που η κόρη του θα του χαρίσει εγγονάκι.

Παράλληλα, η Πηνελόπη θα συμμαχήσει με τον σύζυγό της κατά του πατέρα της, καθώς ο Αλέξης θα της αποκαλύψει πως έχει στοιχεία εναντίον της οικογένειάς της. Η νεαρή κοπέλα θα συγκλονιστεί και θα έρθει σε σύγκρουση με τους δικούς της, ενώ θα βοηθήσει τον σύζυγό της στην προσπάθειά του να ξανανοίξει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Επίσης, η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας που δεν θα αντέξει τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή, ταράζει την οικογένεια Σεβαστών. Μετά αυτό ο πατέρας της, ο Θέμελης, κάνει ανώνυμα καταγγελία για την παράνομη επιχείρηση του Κωνσταντή και του Μελέτη.

Τέλος, ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή πως πιστεύει ότι η Δόμνα είναι αδερφή του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα