Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η νοσηρή σχέση του Βόσκαρη με τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η νοσηρή σχέση του Βόσκαρη με τους Σεβαστούς
Δούκας Σεβαστός και Μάνος Βόσκαρης ANT1

Σοκάρουν οι εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Ποια η σχέση του Μάνου Βόσκαρη με τον Δούκα και με τον πατέρα Σέργιο Σεβαστό. Όλα ανατρέπονται.

Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, ενώ οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, όπως αποκαλύπτουν τα spoilers που κυκλοφορούν.

Πολλά μυστικά από το παρελθόν δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί και όταν η αλήθεια έρθει στο φως κάποια πράγματα θα βρουν την εξήγησή τους, ενώ οι ήρωες και οι τηλεθεατές θα σοκαριστούν από τα μαύρα παιχνίδια της μοίρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, στη συνέχεια της σειράς θα δούμε σε flash back να επιστρέφει ο Τάσος Χαλκιάς, ο πατέρας της οικογένειας των Σεβαστών.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο flash back θα μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη, πώς έγινε τόσο βίαιος χαρακτήρας και αδίστακτος άνθρωπος.

Στο δεύτερο flash back που έρχεται πολύ αργότερα γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό το οποίο θα ανατρέψει τα πάντα στις “Άγριες Μέλισσες” και θα εξηγηθούν οι αιτίες πολλών πραγμάτων.

Σύμφωνα με άλλα spoilers που κυκλοφορούν και ενισχύουν τα παραπάνω, ο Μάνος Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδελφός με τον Δούκα και τον Μιλτιάδη, καθώς είναι νόθο παιδί του πατέρα τους, του Σέργιου Σεβαστού.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της και όταν το έμαθε ο βίαιος άντρας της, προσπάθησε να σκοτώσει την ίδια και τον αγέννητο Μάνο. Η ίδια τον σκότωσε με τσεκουριές στο κεφάλι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βόσκαρης κάποια στιγμή στην Λενιώ όσο βρίσκονταν στη φυλακή.

Ο Βόσκαρης γεννήθηκε στη φυλακή και τον έστειλαν σε ορφανοτροφείο, από όπου τον πήρε ο πατέρας Σεβαστός και τον έκανε επιστάτη για να τον έχει κοντά του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα