Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχεται και τέταρτος θάνατος – Το μέλλον της Λενιώς

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Έρχεται και τέταρτος θάνατος – Το μέλλον της Λενιώς
Η Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Μετά τον Κλεομένη, τη Θεοδοσία και τον Κυπραίο, άλλο ένα πρόσωπο πεθαίνει.

Νέος θάνατος περιμένει τους τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στα επόμενα επεισόδια.

Μετά τον Κλεομένη, τη Θεοδοσία και τον Κυπραίο, άλλο ένα πρόσωπο θα χάσει τη ζωή του, αφού οι εξελίξεις “τρέχουν” στην αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής “Ευτυχείτε”, μια γυναίκα που συνδέεται στενά με την Ελένη θα πέσει νεκρή.

Ο λόγος για την συγκρατούμενή της, την Φωτεινή, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, σε αρκετά επεισόδια μετά, η Ελένη θα προσπαθήσει να αποδράσει για να γλιτώσει και η Φωτεινή θα την βοηθήσει. Την ώρα, όμως, της απόδρασης θα γίνει μια μεγάλη συμπλοκή, θα πέσουν πυροβολισμοί και η Φωτεινή θα χάσει τη ζωή της.

Μάλιστα, οι εξελίξεις δεν θα σταματήσουν εδώ, αφού μετά την απόδρασή της, η Ελένη θα εμπλακεί σε ένα τροχαίο. Μέσα στην ατυχία της θα φανεί τυχερή, καθώς θα σώσει από τον θάνατο την κόρη ενός γνωστού υπουργού και εκείνος θα της το ανταποδώσει με χάρη. Έτσι, η Ελένη θα εκτίσει 5 χρόνια στη φυλακή και θα γλιτώσει τα ισόβια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα