Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο
Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Ο Τάκης θα φέρει τα πάνω κάτω στους Σεβαστούς. Τι αναφέρουν τα spoilers.

Επέστρεψαν με νέα επεισόδια και συγκλονιστικές εξελίξεις οι “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1, ενώ οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου, καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν και διάφορες αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τάκης θα αρχίσει να εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά: ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στην Τρούμπα και ότι ο μικρός Σέργιος είναι δικό της παιδί. Μάλιστα, θα κάνει πράξη και τις δύο απειλές του.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Τάκης θα εισβάλει με θράσος στο σπίτι των Σεβαστών και θα αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, ότι δηλαδή δεν είναι γιος της Ασημίνας, αλλά παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου. Η αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, με τον Δούκα να είναι σοκαρισμένος για όλα τα ψέματα του γιου του και της νύφης του, ενώ ο Κωνσταντής θα του δώσει τη χαριστική βολή.

Η Ασημίνα θα έρθει σε απόγνωση και θα κάνει σαφές στη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει τον μικρό Σέργιο, τον οποίο αισθάνεται δικό της παιδί. Για πρώτη φορά φοβάται πως ο μικρός θα μάθει την αλήθεια για τη μητέρα του, καθώς είναι πολλοί πλέον εκείνοι που ξέρουν το μυστικό τους. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία της, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση στις “Άγριες Μέλισσες”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα