Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η συνάντηση Λενιώς-Δρόσως και το παράτολμο σχέδιο του Τάκη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η συνάντηση Λενιώς-Δρόσως και το παράτολμο σχέδιο του Τάκη
Δρόσω και Τάκης από Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Νέο spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Πώς και πού θα συναντηθούν η Ελένη και η Δρόσω. Τι θα κάνει ο Τάκης.

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1, ενώ διάφορα spoilers μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο Λάμπρος θα μάθει για τα βασανιστήρια που περνά η Ελένη στη φυλακή και θα αποφασίσει να την γλιτώσει από τον Βόσκαρη, ενώ κάποια στιγμή η Λενιώ θα εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με το MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, ο Λάμπρος θα μάθει ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην οποία τραυματίστηκε έσωσε τη ζωή της κόρης ενός υπουργού και του αρραβωνιαστικού της. Ο δάσκαλος, χωρίς να χάσει χρόνο, θα ανακαλύψει ότι πρόκειται για τον υπουργό Πεσματζή και θα θέλει να τον συναντήσει προκειμένου να του ζητήσει να δώσει χάρη στην Ελένη και να αποφυλακιστεί. Έτσι, η Ελένη θα βρεθεί εκτός φυλακής.

Την ίδια στιγμή, στην Τρούμπα, ο Κωνσταντής θα συναντήσει έκπληκτος τη Δρόσω και δεν θα πιστεύει στα μάτια του. Θα προσπαθήσει να την πείσει να επιστρέψει στο Διαφάνι και θα την ενημερώσει για την τραυματισμό της Ελένης. Εκείνη θα σοκαριστεί και με την παρότρυνση και του Τάκη θα αποφασίσει να επισκεφθεί την αδερφή της και να την δει πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Επηρεασμένη από την συνάντηση με την Ελένη, η Δρόσω θα πάρει με τον Τάκη μία σημαντική απόφαση. Εκείνος, όμως, βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα. Αυτό το σχέδιο όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δική του ζωή, όσο και της Δρόσως.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα