Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν στη 2η σεζόν

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ποιοι ήρωες πεθαίνουν στη 2η σεζόν
Δούκας και Μιλτιάδης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Τρεις κηδείες θα αναστατώσουν το "Διαφάνι" μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Ποιοι ηθοποιοί εν θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο.

Μεγάλες αλλαγές θα δούμε στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 εδώ και δύο χρόνια, αφού αρκετοί ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν στον επόμενο κύκλο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Ευτυχειτε”, μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν θα δούμε τρεις κηδείες χαρακτήρων που θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

Ο πρώτος θάνατος θα είναι εκείνος του Αλέξη, του εισαγγελέα και πρώην συζύγου της Πηνελόπης, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης. Ο θάνατός του θα είναι πολύ ιδιαίτερος, γιατί θα γίνει εν μέσω της έρευνάς του για τη δολοφονία του Θέμελη. Θα μπλέξει με μια παρέα χουντικών, κάπου θα του στήσουν μία παγίδα και θα τον σκοτώσουν.

Ο δεύτερος θάνατος θα είναι εκείνος του Μιλτιάδη, ενός από τους πιο τραγικούς ήρωες της σειράς. Ο ρόλος του Γιώργου Γάλλου θα κορυφωθεί, καθώς κάποια στιγμή θα ξαναμπεί στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν κατά κάποιο τρόπο τον ήρωα και γι’ αυτό σκοπεύουν να του δώσουν ένα ηρωικό τέλος.

Επίσης, θα δούμε έναν ακόμη θάνατο, εκείνο του πιο μισητού – ίσως – ήρωα της σειράς, του Μάνου Βόσκαρη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ήρωας, όταν μάθει ένα μεγάλο μυστικό που αφορά τον θάνατο της μητέρας του, θα βάλει τέλος στη ζωή του από τύψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κι άλλοι θάνατοι στο Διαφάνι που θα γίνουν γνωστοί πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα