Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο trailer του τρίτου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε

Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο trailer του τρίτου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Το πρώτο trailer για τον νέο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" μάς βάζει κατευθείαν στο κλίμα της εποχής. Μεταφερόμαστε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας.

Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια και πολλές ανατροπές αναμένεται να επιστρέψουν οι “Άγριες Μέλισσες” από το φθινόπωρο, η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που σημειώνει τεράστια επιτυχία εδώ και δύο χρόνια.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας. Κάποιοι ήρωες δεν θα καταφέρουν να μείνουν στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα, ενώ αναμένεται η περιοχή να είναι ο βασικός τόπος πλοκής του νέου κύκλου.

Ακόμη, ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη Χούντα. Την ίδια ώρα, ένα ζευγάρι θα αντιδράσει στο καθεστώς και λόγω αριστερών φρονημάτων θα πάρει το δρόμο της εξορίας. Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους τόπους εξορίας ήταν η Λέρος, στα Δωδεκάνησα.

Ο Λάμπρος και η Ελένη που είναι έτοιμοι πια για μια νέα αρχή, έχοντας στο πλευρό τους την Ασημίνα, τη Δρόσω και, φυσικά, το μικρό Σέργιο, θα βρουν νέα εμπόδια στον δρόμο τους. Παράλληλα, ο Νικηφόρος δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού στα δικαστήρια, ενώ ο Κωνσταντής θα χωρίσει με τη Δρόσω, την οποία όμως εξακολουθεί να αγαπά.

Στη σειρά θα μπουν, επίσης, νέα πρόσωπα, όπως ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των “Αβάντων”. Την αρχηγία των “Αβάντων” έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο, αποφυλακίζεται και μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Δείτε το πρώτο teaser trailer του τρίτου κύκλου:

Το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ΑΝΤ1 μάς βάζει κατευθείαν στο κλίμα της εποχής, καθώς βλέπουμε ένα ραδιόφωνο στο οποίο ακούγονται εντολές για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα