Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: “Θα παίξω έναν εργολάβο της Χούντας”

Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: “Θα παίξω έναν εργολάβο της Χούντας”
Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τον Ακύλα Μεγαρίτη", τον πιο κακό ήρωα των "Άγριων Μελισσών" που θα δούμε στην τρίτη σεζόν.

Το συγκλονιστικό φινάλε του 2ου κύκλου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Πέμπτης (03/06), ενώ τώρα περιμένουν με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν, στην οποία θα δούμε και νέα πρόσωπα.

Ένα από αυτά θα είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε για τον ρόλο:

“Θα κάνω έναν παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, εργολάβος της Χούντας. Ο χαρακτήρας νομίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου είναι ο κουμμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Μπήκαν στη Βουλή πριν από 10 χρόνια, μην το ξεχνάμε. Θα κάνω έναν κακό, που δεν είναι ο μπαμπούλας, ο δρακουμέλ. Ο κακός αυτός θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί είναι έτσι;”.

“Ξαναγυρίζουμε στη μυθοπλασία σιγά σιγά, κερδίζουμε τον χώρο μας. Είναι ένας μεγάλος κλάδος που δεν μπορούσε να υπάρξει σε ριάλιτι”, σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο ρόλος του Αιμίλιου Χειλάκη στις “Άγριες Μέλισσες”

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά, καθώς στον τρίτο κύκλο της σειράς θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας. Θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των “Αβάντων”. Την αρχηγία των “Αβάντων” έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο, αποφυλακίζεται και μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα