Ακρίτα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έκανε έγκλημα – Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αν ήξερε ο Κανάκης ή όχι

Ακρίτα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έκανε έγκλημα – Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αν ήξερε ο Κανάκης ή όχι
Οι Ράδιο Αρβύλα Facebook / @RadioArvilaOfficial

Η Έλενα Ακρίτα, στο 9ο Podcast της στο NEWS 24/7, σχολιάζει τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εκτιμά ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα συνέλθουν από το έγκλημα του συνεργάτη τους.

Πιστή στο ραντεβού με τους ακροατές της, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε για ακόμη μία εβδομάδα, με το έννατο κατά σειρά επεισόδιο του Podcast της στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast και σε αυτό παίρνει θέση, μεταξύ άλλων, για την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατηγορεί ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ εκτιμά ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα συνέλθουν από το έγκλημα του συνεργάτη τους.

“Δεν νομίζω ότι το “Ράδιο Αρβύλα” ως εκπομπή θα μπορέσει να ξεπεράσει το τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο μάθαμε όλοι αυτές τις μέρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έναν από την παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να επιβιώσει. Ακόμα και μετά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Αντώνης Κανάκης – που πρέπει να πούμε, για να είμαστε ειλικρινείς, ότι το έκανε αμέσως αυτό, δεν άφησε τον καιρό να περάσει, δεν είπε μου σου του – έχω την εντύπωση ότι αυτό το τραύμα είναι ανεπούλωτο”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο έννατο Podcast της στο NEWS 24/7 και εξήγησε:

“Γιατί είναι σατιρική η εκπομπή. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις σάτιρα, να γελάς, να δίνεις την χαμογελαστή μορφή της ζωής και από πίσω να υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο να κουκουλώνει το χιούμορ, το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την θετική ενέργεια, τα πάντα. Και το σκάνδαλο είναι τεράστιο. Κι αυτό πρέπει να το πούμε αντικειμενικά τελείως”.

“Μου έκανε αλγεινή εντύπωση το γεγονός, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατηγορείται για revenge porn – δηλαδή εκδικητικό πορνό – έκανε μια δήλωση, στην οποία χαρακτηρίζει την πράξη του “απαράδεκτη” και ως μία “τεράστια απερισκεψία”. Προσέξτε. Αυτό, δεν είναι τεράστια απερισκεψία. “Κρεμάω” τις πιο προσωπικές και ευαίσθητες στιγμές, το σώμα και την ψυχή μίας γυναίκας, για να την εκδικηθώ, για να την δουν όλοι, να χλευάσουν, να κοροϊδέψουν, να την οδηγήσουν ενδεχομένως στην αυτοκτονία”, ανέφερε η Έλενα Ακρίτα, κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή.

“Κύριε Παναγιωτόπουλε, δεν είναι απλή “απαράδεκτη” πράξη. Είναι κακούργημα, είναι έγκλημα αυτό που κάνατε. Είναι πάρα πάρα πολύ σοβαρό. Η διοχέτευση βίντεο και φωτογραφιών στο διαδίκτυο χωρίς συναίνεση, συνιστά ξεκάθαρη σεξουαλική κακοποίηση μέσω της εικόνας. Είναι ένα τελείως μισογύνικο έγκλημα. Είναι ένα έγκλημα που αποσκοπεί στον εκφοβισμό, τον διασυρμό και την ψυχική εξόντωση, όπως έχει γράψει ένας φίλος”, τόνισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος.

“Εμείς, η γενιά η δική μου, από μία άποψη ήμασταν τυχερές. Γιατί δεν υπήρχαν αυτά τα μέσα. Ήταν δύσκολο να σε κάνει κάποιος κουρέλι σε όλο το διαδίκτυο, γιατί δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Θέλω με το χέρι στην καρδιά, κοριτσάρες μου, να μου πείτε, αν εσείς, εμείς, όταν ήμασταν 15 ή 16 χρονών, θα ήμασταν τόσο πολύ τέλειες και σούπερ; Ή θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε υποκύψει σε τέτοιου είδους εκβιασμούς και να έχουμε γίνει θύματα ενός παλιανθρώπου, ενός άθλιου μισογύνη;”, συνέχισε.

“Από ‘κει και πέρα, το εάν το ήξεραν ή όχι οι Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης, εγώ το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Κι όταν δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, προτιμώ να πιστεύω το καλύτερο για τους ανθρώπους και όχι το χειρότερο”, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα