Αναστασία Τσιλιμπίου: Η καριέρα στην Τουρκία και η δύσκολη σκηνή βιασμού στο “Αυτή η νύχτα μένει”

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η καριέρα στην Τουρκία και η δύσκολη σκηνή βιασμού στο “Αυτή η νύχτα μένει”
Αναστασία Τσιλιμπίου Glomex

Η ταλαντούχα ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε στην "Καρδιά ενός αγγέλου", μίλησε για τον ρόλο της Μυρτούς στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει", αλλά και για την εμπειρία της στην Τουρκία. Τι απάντησε στο αν έζησε ρατσισμό.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η νεαρή ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” του Alpha, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Μυρτούς.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στον χώρο, όταν τη γνωρίσαμε παιδάκι ακόμη στην τηλεόραση, στο πλάι της Ναταλίας Δραγούμη.

“Ήμουν 10 χρονών στη σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου”. Έπαιζα την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη. Αν το παιδί μπαίνει με αγάπη από την αρχή για αυτό που θα κάνει, προφανώς και επηρεάζει αλλά είχα χρόνια που έλεγα ότι ήθελα για χόμπι την υποκριτική. Ήθελα να γίνω αρχαιολόγος και στο Λύκειο συνειδητοποίησα ότι η υποκριτική μου αρέσει. Από το “Νησί” θυμάμαι πόσο αφοσιωμένοι ήταν όλοι. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έβαλε τον “σπόρο” να γίνω ηθοποιός”, είπε.

Αναστασία Τσιλιμπίου: “Δεν έζησα ρατσισμό στην Τουρκία”

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε και για την εμπειρία της στην Τουρκία, όπου είχε μετακομίσει για αρκετούς μήνες, καθώς πρωταγωνιστούσε στην τουρκική σειρά “Κιοσέμ: Η Σουλτάνα”, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

“Ο καθένας πια βγάζει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ για κάτι. Η υποκριτική δεν έχει εθνικότητες και σύνορα. Προφανώς κι ακούστηκαν διάφορα”, είπε αρχικά και σημείωσε:”

Όσοι άνθρωποι ήρθαν κοντά μου και μου είπαν οι Τούρκοι βάρβαροι άνθρωποι κι αυτά, αν δεν έχεις κάτσει στο σπίτι τους να φας μαζί τους και να τους ζήσεις, όπως τους έζησα εγώ κι οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας έχει πάει, δεν μπορείς να καταλάβεις. Γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω και στην Τουρκία και στην Ελλάδα, όπου προφανώς υπάρχουν κακοί και καλοί άνθρωποι. Στην Τουρκία έζησα σε πολύ όμορφο περιβάλλον και με όμορφο κόσμο. Δεν έζησα καθόλου ρατσισμό. Είναι πολύ άσχημο να υπάρχει ακόμα αυτός ο διαχωρισμός“.

Ο ρόλος στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” και η σκηνή βιασμού

Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη ελληνική σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”, όπου παίζει τον ρόλο της λουλουδούς, της Μυρτούς.

Η ίδια δήλωσε πως δεν ήξερε πολλά για τον ρόλο της, αλλά μόλις έμαθε τι συμβαίνει στην ηρωίδα, τότε μπήκε στη διαδικασία να κάνει έρευνα για τους βιασμούς και τη νύχτα και εκεί κατάλαβε την άγνοια που είχε.

“Είναι έντονη η εμπειρία φέτος στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Όταν πήραμε τους ρόλους ήξερα απλά ότι κάνω την Μυρτώ, την λουλουδού που παλεύει για τη ζωή της. Μόλις μου είπαν τι παθαίνει, μου ήρθαν τόσες απορίες και ήθελα να μπω στα παπούτσια του ρόλου. Η Μυρτώ δεν ήθελε να πει στον πατέρα της για τον βιασμό της για να μην τον πληγώσει. Όταν μπήκα στη διαδικασία να κάνω έρευνα, κατάλαβα πόσο άγνοια είχα. Η Μυρτώ είχε ανθρώπους δίπλα της να τη φροντίζουν, αλλά σκεφτόμουν κάθε φορά που έκανα αυτές τις σκηνές πόσα κορίτσια και αγόρια που δεν έχουν αυτό το χέρι και την αγκαλιά να τους βοηθήσουν”.

“Θα το λέω, γιατί ο κόσμος πρέπει να το ακούει, είναι τόσα τα θύματα, είναι πάνω από 200.000 τον χρόνο, είναι ένα θύμα κάθε 2 λεπτά. Θα το λέω συνέχεια γιατί πρέπει να ακουστεί”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα