Άννα Μαρία: Ποια είναι η δικηγόρος που νίκησε στο Big Brother – H πορεία στο παιχνίδι

Άννα Μαρία: Ποια είναι η δικηγόρος που νίκησε στο Big Brother – H πορεία στο παιχνίδι

Κατηγορήθηκε για "θεατρινισμούς", τσακώθηκε με όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες της, έκλαψε (πολύ), προσέφερε αμέτρητες στιγμές γέλιου, ντύθηκε νύφη. Η Άννα Μαρία είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother.

“Ζαλισμένη” από το άκουσμα της είδησης ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Big Brother, αλλά και μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως θα λάβει το έπαθο των 10.000 ευρώ, η Άννα Μαρία Ψυχάκη, η παίκτρια που κατηγορήθηκε από πολλούς για “θεατρινισμούς” και υπερβολές, διακρίθηκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αγαπώ πολύ τον κόσμο μου. Τον κόσμο που με ψήφισε. Και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για εμένα που είμαστε τώρα σε πολύ δύσκολες εποχές. Και εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα. Έχω μάθει από τους γονείς μου να παίρνω και να δίνω αγάπη. Πέρασα πολλές δυσκολίες και ήρθα εγώ να πω ποτέ να μην τα παρατάτε”. Είναι τα πρώτα της λόγια ως νικήτρια.

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, που υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος και που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και “εχθρούς”, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Το όνομά της ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις, ενώ είχε τσακωθεί με όλους ανεξαιρέτως μέσα στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τους ατελείωτους καυγάδες, που συχνά κατάφερε και έβγαζε “εκτός εαυτού” τους συμπαίκτες της, η Άννα Μαρία μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκινήσεων. Την είδαμε να ντύνεται νύφη, να σατιρίζει το “Χάος”, να φλερτάρει, να κλαίει, αλλά και να γελάει.

Αντιδράσεις στα social media μετά τη νίκη της Άννας-Μαρίας

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η 36χρονη δικηγόρος Άννα – Μαρία Ψυχαράκη κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και ζηλιάρα, όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο, ενώ τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.

Έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ίδια είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι το 2019 και, μάλιστα, είχε κερδίσει 3.800 ευρώ.

Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας

Για τις δυσκολίες και όλα όσα αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στο “Big Brother” είχε εκμυστηρευτεί η Άννα Μαρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

“Μου αρέσει η κακοκαιρία. Χαίρομαι, μελαγχολώ γιατί σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό, όπου έζησα πολύ δύσκολα χρόνια. Αλλά ήταν τόσο όμορφα. Ήταν δύσκολα γιατί οι γονείς μου έκαναν 4 παιδιά, δεν είχαν τις οικονομικές βάσεις, προσπαθούσαν μέρα με τη μέρα να μας προσφέρουν όσα μπορούσαν. Δεν μπορούσαν πάντα”, είχε πει μέσα από το δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother.

“Αλλά είχα τόση αγάπη από την οικογένειά μου. Και την έχω ακόμα. Να φανταστείτε ότι δεν είχα ούτε μία ομπρέλα. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να πάρω ούτε ένα τοστ στο κυλικείο. Γιατί μπορεί οι γονείς μου να μου άφηναν χαρτζιλίκι, ωστόσο εγώ δεν το ξόδευα για να τα δίνω στο σπίτι”, περιέγραψε συγκινημένη η Άννα Μαρία.

Παράλληλα, στη “Γραμμή Ζωής της” είχε πει: “Όταν ήμουν 2,5 ετών ήπια χλωρίνη. Είχα πάθει ειλεό και ο γιατρός τους είπε ότι πεθαίνω και πρέπει να με βαφτίσουν. Οι γονείς μου έκλαιγαν. Εμφανίστηκε μια κυρία που εμείς την ερμηνεύσαμε σαν την Παναγία. Του είπαν να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα και θα γίνω καλά. Έγινε το θαύμα και έγινα καλά”.

Και συνεχίζοντας είπε:” “Το 1985 γεννήθηκε το τέταρτο μέλος της οικογένειας μας, ο αδερφός μου. Γεννήθηκε με πρόβλημα στα μάτια του, γεννήθηκε τυφλό. Οι γιατροί δεν τον πρόσεξαν. Ο Αλέξης μας κόλλησε μηνιγγίτιδα. Ό,τι λεφτά είχαν οι γονείς μου τα έδωσαν για να γίνει καλά. Δεν έγινε ποτέ καλά. Δεν μιλάει, δεν μασάει, δεν περπατάει αλλά πάντα γελάει. Είναι ο φύλακας άγγελος μας”.

Και κατέληξε λέγοντας τα εξής: “Ήμουν μόλις 8 χρόνων όταν μια οικογένεια χτύπησε τη δική μου οικογένεια. Μας κατηγόρησαν για κακούργημα το οποίο δεν είχε γίνει ποτέ γι’ αυτό και στα δικαστήρια δικαιωθήκαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε σε ένα βράδυ στο Ηράκλειο, χωρίς σπίτι, χωρίς τίποτα, για να αποφύγουμε το μακελειό και τη βεντέτα. Εκεί με αποκαλούσαν τα παιδιά χωριάτα και φτώχια. Είχα απομονωθεί. Πήγαινα στο σχολείο και δεν μιλούσα σε κανέναν. Στα 15 μου με χτύπησε ξανά ο ειλεός. Ήμουν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ήμουν παντού καλωδιωμένη. Πάλι τα κατάφερα και επέζησα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα