Αποκάλυψη “βόμβα” από Μικρούτσικο: Γι’ αυτό έφυγε ο Νίνο για ένα βράδυ από το “Fame Story”

Διαβάζεται σε 2'
Ο τραγουδιστής Νίνο
Ο τραγουδιστής Νίνο PAPADAKIS PRESS

Με αφορμή το νέο “Fame Story” ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του 2002, που τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Τι αποκάλυψε για το βράδυ που ο Νίνο έφυγε από την Ακαδημία.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (30/09) το ανανεωμένο “Fame Story” που επέστρεψε στη μικρή οθόνη, μέσα από την συχνότητα του Star, με το πρώτο του live.

Στην έναρξη του πρώτου Live Show ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή. Οι λαμπεροί κριτές δεν είναι άλλοι από τους Ελένη Φουρέιρα, Αντώνη Ρέμο, Light και Γιώργο Αρσενάκο, οι οποίοι σε κάθε Live θα αξιολογούν την πορεία των συμμετεχόντων.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο Live, οι κριτές του show επέλεξαν τους δύο σπουδαστές που είχαν την πιο αδύναμη επίδοση και δεν κατάφεραν να μπουν στην Ακαδημία του “Fame Story”. Αγαπημένος του κοινού αναδείχθηκε ο Τίτος Λαχανάς, ενώ 16 συνολικά σπουδαστές πήραν το “χρυσό” εισιτήριο.

Οι σπουδαστές που μπήκαν στην Ακαδημία

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Νίνο

Με αφορμή την επιστροφή του μουσικού talent show, ο “μετρ” του είδους, Ανδρέας Μικρούτσικος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το “Fame Story” του 2002 και τον γνωστό τραγουδιστή Νίνο, σχετικά με ένα περιστατικό που τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” αναφέρθηκε στο βράδυ που ο Νίνο είχε φύγει για ένα βράδυ από την Ακαδημία. “Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, “γιατί έφυγες;”, και λέει: “θα το πω μέσα”. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και εξήγησε:

“Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: “με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά”. Του λέω: “φύγε τώρα και σε καλύπτω”. Τι να του πω; Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου”.

“Δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι “έχεις υπογράψει συμβόλαιο”. Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι απέτυχα” πρόσθεσε με νόημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα