Αρσενάκος: Γιατί δεν εκπροσώπησε η Φουρέιρα την Ελλάδα στην Eurovision

Αρσενάκος: Γιατί δεν εκπροσώπησε η Φουρέιρα την Ελλάδα στην Eurovision
Ο Γ.Αρσενάκος στην εκπομπή The 2NIGHT SHOW

O Γιώργος Αρσενάκος ως καλεσμένος στο 'The 2Night Show' προέβη σε αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της συμμετοχής της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision με την Κύπρο και όχι με την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ‘The Night Show’ για την γέννηση της Panik Entertainment Group, για την φιλία και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο του ο Πάρις Κασιδόκωστας, για τα νέα τραγούδια που ετοιμάζουν η Άννα Βίσση μαζί με την Δέσποινα Βανδή, αλλά και για το μυστήριο γύρω από το ‘Fuego’ της Ελένης Φουρέιρα.

Το μεγάλο αφεντικό του ομίλου ψυχαγωγίας της Panik αποκάλυψε πως η πρώτη σκέψη του ήταν να διαγωνιστεί η Ελένη Φουρέιρα με την Ελλάδα στην Eurovision. Όμως σε αυτή την πρόταση, σύμφωνα με τον ίδιο, η κρατική τηλεόραση δεν συμφώνησε και το project αυτό δεν προχώρησε ποτέ. Ο Αρσενάκος ποτέ δεν έμαθε τον πραγματικό λόγο που η Ε.Φουρέιρα δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού και τόνισε πως ίσως η αιτία να ήταν η καταγωγή της δημοφιλούς pop τραγουδίστριας. Παράλληλα, ευχαρίστησε το κρατικό κανάλι της Κύπρου που αντιλήφθηκε την προοπτική αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα