Bachelor: Στα μπουζούκια τα κορίτσια – Χαμός με τον Λευτέρη Πανταζή

Bachelor: Στα μπουζούκια τα κορίτσια – Χαμός με τον Λευτέρη Πανταζή
Λευτέρης Πανταζής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή θα διασκεδάσουν απόψε τα κορίτσια του "The Bachelor". Τα υπονοούμενα του τραγουδιστή στον Αλέξη Παππά.

Ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά στα μπουζούκια περιμένει τα κορίτσια του “The Bachelor” στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (08/12) στον Alpha.

Οι παίκτριες που διεκδικούν τον Έλληνα Bachelor θα βρεθούν σε νυχτερινό μαγαζί, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τις ίδιες, και θα απολαύσουν τον Λευτέρη Πανταζή.

Όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή “Super Katerina”, οι παίκτριες θα ανέβουν στην πίστα και θα τα δώσουν όλα, χορεύοντας, πίνοντας και τραγουδώντας.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα τις ξεσηκώσει με τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα τραγούδια “Άπιστος”, “Το ‘πα στον Παπά (Αμάρτησα αμάρτησα)”, “Από ‘δω η γυναίκα μου”.

Από την αποψινή διασκέδαση δεν θα λείψουν τα υπονοούμενα του Λευτέρη Πανταζή στον Αλέξη Παππά, αλλά και οι ζήλειες και οι παρεξηγήσεις μεταξύ των κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα