Beverly Hills 90210: Πότε θα παιχτεί στην Ελλάδα

Beverly Hills 90210: Πότε θα παιχτεί στην Ελλάδα

Η σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία επέστρεψε στις οθόνες μας στις 7 Αυγούστου 2019, ως Beverly Hills 90210. Πότε θα παιχτεί στην Ελλάδα.

Το νέο Beverly Hills 90210 είναι λοιπόν εδώ και περιλαμβάνει έξι επεισόδια. Οι πρωταγωνιστές συναντιούνται ξανά μετά από 19 χρόνια χωρίς όμως τον αδικοχαμένο Luke Perry, η απουσία του οποίου είναι παραπάνω από αισθητή.

“Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;”, λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Beverly Hills, λίγο πριν το φινάλε, η Κέλι και η Ντόνα, με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μία χαρακτηριστική σκηνή με τον Μπράντον και τον Ντίλαν. Στη συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται ο Luke Perry να λέει: “Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου!”.

Σε εκείνο το σημείο η εικόνα παγώνει, και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό με το κείμενο: “Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966-2019”. Ήταν ένα αφιέρωμα που έκανε τους πάντες να συγκινηθούν.

Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ήρθε πρώτο στις μετρήσεις της τηλεθέασης με συνολικά 3,8 εκατομμύρια τηλεθεατές να το βλέπουν.

Τα νέα επεισόδια αναμένεται να μεταδοθούν τον Σεπτέμβριο από το Fox Life, το οποίο είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες του Cosmote TV, της Nova, του Vodafone TV και του WIND VISION.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα