Big Brother: “Ασπίδα” στον ΣΚΑΪ ο Μικρούτσικος – Ήθελε συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη

Big Brother: “Ασπίδα” στον ΣΚΑΪ ο Μικρούτσικος  – Ήθελε συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη
Ο Αντρέας Μικρούτσικος Youtube

Το live του Big Brother ξεκίνησε με μονόλογο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το αισχρό σχόλιο του Κρητικού που αποβλήθηκε. Αποκάλυψε πως έκανε πρόταση στον ΣΚΑΪ για συνέντευξη με τον πρώην παίκτη, ενώ εκθείασε τον σταθμό για τη στάση του στο θέμα.

Για “ηθικολόγους” που κάλεσαν το ΕΣΡ να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ έκανε λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την ολιγόλεπτη τοποθέτησή του σχετικά με το περιστατικό της ντροπής και το αισχρό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού.

Υπερασπίστηκε τον σταθμό και μίλησε με διθυραμβικά σχόλια για τη στάση του, αναφέροντας πως επέδειξε “ευαισθησία και αντανακλαστικά”, υπερτονίζοντας πως το στιγμιότυπο προβλήθηκε διαδικτυακά. Το μόνο σημείο στο οποίο διαφώνησε με τον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περιείχε και μία αποκάλυψη και αυτή ήταν η αρνητική απάντηση που έλαβε στο αίτημα για συνέντευξη με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ήθελε να τον έχει μπροστά του στο live του Big Brother την Παρασκευή, να του θέσει ερωτήσεις, αλλά και να έχει προηγηθεί η ανάλογη διαφήμιση για να προβληθούν περισσότεροι οι απαντήσεις του πρώην παίκτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Α. Μικρούτσικος:

“Βγαίνει ο Τύπος στο διαδίκτυο και εγκαλούν το ΕΣΡ να εγκαλέσει τον ΣΚΑΪ για αυτό που συνέβη. Αυτό είναι τρομακτικό. Το Ραδιοτηλεοπτικό μπορεί να εγκαλέσει ή να επιβάλει ποινές για ό,τι συμβαίνει στο ραδιόφωνο και στον τηλεοπτικό αέρα. Εδώ είχαμε μία διαδικτυακή ιστορία. Ο ΣΚΑΪ, δεν είναι ότι δεν το σταμάτησε, με μοναδική ευαισθησία και ταχύτητα το απομόνωσε. Αρχικά έκοψε το live streaming. Δεύτερον δεν έπαιξε το στιγμιότυπο, απλά αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία, ώστε να μην εκθέσει κανέναν, παρά να το κόψει. Όταν υπάρχει αυτό το πράγμα και βλέπεις πώς αντιδρούν έχεις ερωτήματα. Βέβαια, από την άλλη μεριά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και για τον τρόπο που αντέδρασε. Έχουν πραγματική έννοια για τον τηλεθεατή.

Σε μία εκπομπή δύσκολη, που μπαίνουν μέσα παιδιά υπάρχει έννοια και απόδειξη είναι ακριβώς αυτά τα αντανακλαστικά. Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό. Ακούμε ανθρώπους που δεν έχουν ηθική να ηθικολογούν. Γιατί εγκαλούν στο Ραδιοτηλεπτικό ενώ δεν έχει συμβεί τίποτα; Γίνεται αυτή την ελευθερία του διαδικτύου να τη φρενάρουν; Σήμερα την ανακαλύπτουν; Και την ανακαλύπτουν στο πρόσωπο του ΣΚΑΪ; Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ο Big Brother; Σε όλα αυτά τα συμφέροντα, όπου ηθικολογούν ασύστολα, θα τους πω ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εγώ πρότεινα στον σταθμό σήμερα να ξεκίναγε η εκπομπή έχοντας τον Αντώνη απέναντι και να του κάνω μία συνέντευξη μία ώρα. Και να το διαφημίσουμε, να πούμε δηλαδή ότι ο Αντώνης θα μιλήσει. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήμουν καταπέλτης, δεν θα άφηνα τίποτα αναπάντητο. Θα τον ρώταγα αν είναι βιαστής, αν είναι ανόητος, θα ανίχνευα τι είναι, ή αν τη ρύμη του ανόητου λόγου είπε αυτά τα πράγματα. Αυτή ήταν η δική μου πρόταση. Ο σταθμός, για λόγους ευαισθησίας δεν ήθελε. Αυτή ήταν μία δική μου αντίρρηση. Όλα αυτά θα ανιχνευτούν. Εμείς κάναμε ό,τι είναι δυνατόν. Την τελική κρίση την έχει ο κόσμος”.

Πριν από την ομιλία του, προηγήθηκε η τοποθέτηση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος είπε: “Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για μας, συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε όλους πολύ. Το οποίο, φυσικά, οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα