Big Brother: Χαμός με το στριπτίζ των αγοριών – Η αντίδραση της Αφροδίτης

Big Brother: Χαμός με το στριπτίζ των αγοριών – Η αντίδραση της Αφροδίτης
Καρέ από το στριπτίζ των αγοριών στο Big Brother Glomex

Στριπτίζ έκαναν οι άντρες του "Big Brother" στο δωμάτιο της Αφροδίτης. Ο αισθησιακός χορός του Πυργίδη. Χειροκροτήματα και ευφημισμοί από τα κορίτσια.

Πολύ καλή διάθεση φαίνεται πως είχαν οι παίκτες του “Big Brother” το βράδυ της Τετάρτης (30/09), γι’ αυτό και αποφάσισαν να επισκεφθούν το δωμάτιο των κοριτσιών και να κάνουν στριπτίζ.

Πρώτοι ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης Κεχαγιάς πλησίασαν την Αφροδίτη, ανέβηκαν πάνω στο κρεβάτι της και ξεκίνησαν να γδύνονται υπό τους ρυθμούς της αισθησιακής μουσικής που επέλεξε ο “Μεγάλος Αδελφός”.

Έπειτα ακολούθησαν και άλλα αγόρια, ενώ την ίδια στιγμή στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, ο Δημήτρης Πυργίδης έκανε το δικό του στριπτίζ μπροστά στη Ράνια και τον πρώην αντιδήμαρχο.

Στη συνέχεια ο Πυργίδης μπήκε στο δωμάτιο των κοριτσιών και ένωσε τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα αγόρια, ενώ οι διαγωνιζόμενες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ευφημισμούς.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με το στριπτίζ των αγοριών και δεν δίστασε να εκφράσει στον “Big Brother” την τεράστια χαρά που ένιωσε, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε αυτό να γίνεται κάθε βδομάδα.

“Πρέπει να λιποθύμησα τρεις φορές από τη χαρά μου”, ανέφερε η Αφροδίτη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα