Bridgerton: Φωτιά στο σετ γυρισμάτων της σειράς του Netflix – Δείτε πλάνα

Bridgerton: Φωτιά στο σετ γυρισμάτων της σειράς του Netflix – Δείτε πλάνα
Καρέ από την φωτιά Βίντεο @Dailymail @CJS Helicopters

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Wrotham Park, όπου γυρίζεται η τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix "Bridgerton". Σώθηκε το κύριο κτίριο, γνωστό και ως Aubrey Hall.

Φωτιά ξέσπασε στο σετ γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς του Netflix Bridgerton”, η οποία ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν της.

Σύμφωνα με την DailyMail, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε την περασμένη Τετάρτη (27/07), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ξεκίνησε από τους “στάβλους” της σειράς.

Ένα μεγάλο κομμάτι του Wrotham Park, όπως ονομάζεται, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το κύριο κτίσμα της σειράς, γνωστό και ως Aubrey Hall, δεν έπαθε ζημιά.

Πλάνα από ελικόπτερο έδειξαν φλόγες και καπνούς να εκτοξεύονται προς τον ουρανό.

Δεν είναι σαφές εάν αυτό θα επηρεάσει τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν, η οποία αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φανς της σειράς.

Το Wortham Park – το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως τοποθεσία γυρισμάτων περισσότερες από 60 φορές – είναι αναγνωρίσιμο χάρη στην μεγάλη έκτασή του με θέα στους κήπους.

Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε, επίσης, το σκηνικό για τις παραγωγές “Bridget Jones’s Diary”, “Gosford Park”, “The Crown” και “Downton Abbey”.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα