Είναι επίσημο: Η Ζέτα Δούκα νέα πρωταγωνίστρια του “Καφέ της Χαράς”

Είναι επίσημο: Η Ζέτα Δούκα νέα πρωταγωνίστρια του “Καφέ της Χαράς”
Ζέτα Δούκα Instagram

Η Ζέτα Δούκα θα συμμετάσχει στο sequel του "Καφέ της Χαράς" και θα έχει έναν ρόλο - έκπληξη! Ο Χάρης Ρώμας έδωσε κάποια tips για τον χαρακτήρα που θα ερμηνεύσει, αλλά και για τη σχέση που θα έχει με τον "Περίανδρο Πόπωτα".

Λίγοι μήνες παραμένουν έως ότου η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα “Καφέ της Χαράς” επιστρέψει στη μικρή οθόνη για ένα sequel μετά από 15 χρόνια.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η σειρά επιστρέφει το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2020, και θα παίξουν πολλοί από τους παλιούς ηθοποιούς.

Ακόμη και η Ρένια Λουιζίδου, που αρχικά είχε ακουστεί πως δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον νέο κύκλο, τελικά θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια της σειράς.

Ωστόσο, αυτό που επιβεβαιώθηκε, ενώ τόσο καιρό υπήρχαν μόνο φήμες, είναι πως νέα πρωταγωνίστρια του καινούργιου “Καφέ της Χαράς” θα είναι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν, δίνοντας, μάλιστα, και κάποια tips για τον ρόλο της και για τη σχέση που θα έχει με τον “Περίανδρο Πόπωτα”.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή “Με το Νι και με το Σίγμα”: 

“Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα. 

Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα