Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει

Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει

Το κορίτσι του καιρού στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού με γαλλική φινέτσα που έρχεται το Σεπτέμβριο στους δέκτες μας

Ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αλλά και ταχύτητας βάζει στο νέο του πρόγραμμα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Το “Slam”, όπως θα ονομάζεται η εκπομπή, αναλαμβάνει να παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη που αποχαιρέτισε κοινό και συνεργάτες της εκπομπής “Happy Day” πριν από μερικές ημέρες. 

 

Το «Slam» ένα τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Γαλλία και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Καθημερινά, θα διαγωνίζονται τρεις συμμετέχοντες, οι οποίοι, μέσα από γρήγορες ερωτήσεις, καλούνται να βρουν γράμματα και λέξεις που «κρύβονται» σε video wall. Σκοπός τους είναι να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ! Η πρόκληση του παιχνιδιού είναι πως κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με ένα γράμμα!

Πάρτε μια γεύση από το γαλλικό τηλεπαιχνίδι:

Το παιχνίδι έχει ήδη μεταφερθεί στην Τουρκία, τη Σλοβενία και τη Σουηδία. Στη Γαλλία έκανε πρεμιέρα το 2009 από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ με την πάροδο του χρόνου φαίνεται πως κέρδισε ολοένα και μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό, με το Δεκέμβριο του 2015 να σπάει το ρεκόρ τηλεθέασης για την εκπομπή με 1.9 εκατ. τηλεθεατές και ποσοστό 16,1%.

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Το «Slam» παίζεται σε τρεις γύρους. Στους δύο πρώτους, κάθε παίκτης πρέπει να βρει

τα γράμματα, τα οποία εμφανίζονται, στη συνέχεια, στο video wall. Αν βρει και τις λέξεις, κερδίζει πόντους. Όποιος μαζέψει τους περισσότερους, προχωρά στον «τελικό». Εκεί, διαγωνίζεται μόνος του, για το τελικό «Slam». Αν τα καταφέρει, κερδίζει έως και 1.000 ευρώ.

Ο νικητής κάθε ημέρας προκρίνεται αυτομάτως στο επόμενο επεισόδιο, όπου θα αντιμετωπίσει δύο νέους αντιπάλους. Κάθε φιναλίστ έχει δικαίωμα να διαγωνιστεί μέχρι και σε πέντε συνεχόμενα επεισόδια και να διεκδικήσει 5.000 ευρώ.

Πολλές οι λέξεις, τρεις οι παίκτες, ένας μόνο ο νικητής…

ΦΩΤΟ ΑΡΘΡΟΥ Instagram/ elenitsolaki

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα