“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ

“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ
Έτερος εγώ - Νέμεσις COSMOTE TV

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς "Έτερος Εγώ - Νέμεσις", του τελευταίου κύκλου της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας.

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι θεατές για τα νέα επεισόδια της σειράς “Έτερος Εγώ – Νέμεσις”. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της πετυχημένης σειράς αναμένεται σύντομα να μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, με το πρώτο τρέιλερ να δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Όπως έχουν ήδη αποκαλύψει οι παραγωγοί της σειρά σε αυτό τον κύκλο όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και τα ερωτήματα θα απαντηθούν.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Την ίδια ώρα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Δείτε το πρώτο τρέιλερ εδώ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα