Fame Story: Ανατροπή με την αποχώρηση – Κλάματα στο πλατό

Διαβάζεται σε 2'
Fame Story: Ανατροπή με την αποχώρηση – Κλάματα στο πλατό

Ανατρεπτική και συγκινητική ήταν η αποχώρηση στο 5ο live του “Fame Story”, με τους κριτές να δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιον σπουδαστή να “διώξουν”. Όσα έγιναν.

Με το 5ο συναρπαστικό live του επέστρεψε το “Fame Story” το βράδυ της Παρασκευής (27/10) στο Star.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας ανέβηκαν στο stage με αυτοπεποίθηση, για να δείξουν και να αποδείξουν το ταλέντο τους, με τους κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light, να εκφράζουν την άποψή τους για την εμφάνισή τους.

Ο Τίτος Λαχανάς, ο Nicky Glossom και η Andrew Punch, ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή.

Ένας, όμως, από αυτούς, ο Τίτος Λαχανάς, απαλλάχθηκε γρήγορα από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό του χάρισε την ασυλία, μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Fame Story: Νέος υποψήφιος

Πολύ σύντομα, όμως, ξεκίνησε το καρδιοχτύπι για ένα νέο παίκτη, καθώς ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποιος ακόμα σπουδαστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από απόφαση του συμβουλίου των καθηγητών, σύμφωνα με την πρόοδο που σημείωσαν όλη την εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βραδιά έγιναν και πάλι τρεις, με την προσθήκη του Στράτου Τζώρτζη.

Fame Story: Ποιος σπουδαστής αποχώρησε

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό έσωσε έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live και αυτός ήταν ο Στράτος.

Επομένως, οι κριτές κλήθηκαν να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, για το ποιος σπουδαστής θα αποχωρούσε από την Ακαδημία: ο Nicky ή η Andrew.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε εκ μέρους της κριτικής επιτροπής και είπε πως ο Στράτος, που σώθηκε από το κοινό, είχε την πιο αδύναμη εμφάνιση, γι’ αυτό και η απόφασή τους ήταν δύσκολη, αφού έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σπουδαστές με καλές ερμηνείες.

Όπως ανακοίνωσε, ο σπουδαστής που αποχωρεί ο Nicky Glossom, με την Andrew να ξεσπάει σε κλάματα για τον φίλο της που εγκαταλείπει το “Fame Story”.

Fame Story: Η ερμηνεία του Nicky

Η αποχώρηση αυτή αποτέλεσε ανατροπή, αφού ο Nicky είχε μια καλή εμφάνιση και έλαβε θετικά σχόλια προηγουμένως, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Έρωτα μου ανεπανάληπτε” της Τζένης Βάνου, με τον Αντώνη Ρέμο να του λέει πως είναι από τις πιο ωραίες ερμηνείες από άνδρα καλλιτέχνη που έχει ακούσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα