Φάρμα: Η εντυπωσιακή είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη – Εμφανίστηκε πάνω σε 4×4

Φάρμα: Η εντυπωσιακή είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη – Εμφανίστηκε πάνω σε 4×4
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα

Πάνω σε τζιπ 4x4 και φορώντας στολή παραλλαγής εισέβαλε στο αγρόκτημα της "Φάρμας" ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πώς τον υποδέχθηκαν οι 17 παίκτες του reality;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (4/12) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ο δεύτερος κύκλος της “Φάρμας” με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι 18 νέοι παίκτες έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο reality, όπου για τους επόμενους μήνες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις, αγροτικής κυρίως φύσεως, και θα κληθούν να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν και το κυριότερο να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι.

Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή είσοδος ανήκει δικαιωματικά στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εισέβαλε στο reality πάνω σε ένα τζιπ 4×4 και φορώντας στολή παραλλαγής.

Ο πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο λόγος που μπαίνει στο παιχνίδι είναι για να δείξει για άλλη μια φορά “τον αληθινό Παναγιώτη”, ενώ φτάνοντας στο σπίτι δήλωσε στους συμπαίκτες του πως “θεωρώ ότι ο πιο σωστός εδώ μέσα είμαι εγώ”. “Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ και να τολμώ με πίστη.

Δεν δίστασε επίσης να δείξει και το ταλέντο του στο τραγούδι, τραγουδώντας το “Δεν πάω πουθενά” του Βασίλη Καρρά, παραφράζοντάς το ελαφρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version