Γιώργος Γεροντιδάκης από τις Άγριες Μέλισσες: “Όλοι κρύβουμε έναν ‘Μελέτη’ μέσα μας”

Γιώργος Γεροντιδάκης από τις Άγριες Μέλισσες: “Όλοι κρύβουμε έναν ‘Μελέτη’ μέσα μας”
Facebook

Ο "κακός Μελέτης" του αγαπημένου σίριαλ εποχής "Άγριες Μέλισσες" βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή "The 2Night Show", όπου μίλησε για τον ρόλο του Μελέτη, το ντεμπούτο του ως ηθοποιός σε ηλικία 10 ετών και για ένα νέο πρόσωπο που αναμένεται να φέρει ανατροπές στη σειρά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο “The 2Night Show” τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αγαπημένο “κακό” από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“, ο οποίος ξεδίπλωσε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, στην ταινία «Peppermint», για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα και αποκάλυψε ότι ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο νεαρός ηθοποιός που στο πετυχημένο σίριαλ υποδύεται τον “κακό Μελέτη”, αναφέρθηκε στον ρόλο του υποστηρίζοντας πως δεν τον έχει “προβληματίσει καθόλου”. Υπογράμμισε μάλιστα πως “όλοι κρύβουμε έναν ‘Μελέτη’, όλοι είμαστε εν δυνάμει ‘Μελέτηδες'”.

Ο ηθοποιός που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο χώρο το 1999 στην ταινία Peppermint, σε ηλικία μόλις 10 ετών, δήλωσε πως μέσα από την ηθοποιία, στόχος του είναι να δώσει “τροφή για σκέψη”, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο σημαντικό ρόλο που έπαιξαν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης στην εξέλιξή το.

Στη συνέχεια ο Γιώργος μίλησε για το ύψος του που είναι 1.92. “Μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα 20 εκατοστά, μία διαδικασία που συνοδεύτηκε από αφόρητους πόνους”.

Όπως είναι φυσικό, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και αναλυτικά στον ρόλο του “Μελέτη” στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και σχολίασε πως “σίγουρα θα γλυκάνει ο ρόλος του, ο έρωτας έχει δύο άκρα”.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κάτια Δανδουλάκη που, όπως υποστήριξε, θα αλλάξει τις ισορροπίες με την έλευσή της στις “Άγριες Μέλισσες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα