GNTM 3: Δε φαντάζεστε πώς ήταν ο Ανδρέας στα 15 του

GNTM 3: Δε φαντάζεστε πώς ήταν ο Ανδρέας στα 15 του
O Ανδρέας Αθανασόπουλος. Instagram

Με διαφορετικό στυλ και πολύ πιο αγύμναστος από σήμερα, σίγουρα θα ήταν δύσκολο κάποιος να τον αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες αυτές.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο σπίτι του “GNTM 3” είναι ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ήδη από την audition του, ο Ανδρέας εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, αποσπώντας το “εισιτήριο” της επόμενης φάσης για το bootcamp και, τελικά, μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ο Ανδρέας είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν, πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο.

Κατά τους τελευταίους μήνες, ο Ανδρέας έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες στο ριάλιτι μοντέλων. Στόχος του είναι να στεφθεί νικητής του “GNTM 3” με προσεκτικά και σταθερά βήματα, πράγμα που μέχρι στιγμής καταφέρνει, μιας και οι κριτές τον ανταμείβουν με τα πιο θετικά σχόλια.

Ωστόσο, ο Ανδρέας έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά κατά τα τελευταία χρόνια και δεν μοιάζει σε τίποτα με την εικόνα που είχε όταν ήταν 15 ετών.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες του 2016, που είναι αναρτημένες στο Instagram, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ανδρέας δεν είχε καμιά σχέση με τη σημερινή του εικόνα, την εικόνα δηλαδή που έκανε τους κριτές να τον θεωρούν ένα από τα μεγάλα φαβορί του τίτλου του πρώτου Έλληνα νικητή του “GNTM 3”.

Με διαφορετικό στυλ και πολύ πιο αγύμναστος από σήμερα, σίγουρα θα ‘ταν δύσκολο κάποιος να τον αναγνωρίσει από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα