GNTM: “Θεωρώ τον Σκουλό από τους πιο σέξι άνδρες στην Ελλάδα”

GNTM: “Θεωρώ τον Σκουλό από τους πιο σέξι άνδρες στην Ελλάδα”
Η Ρασέλ από το GNTM 3 GLOMEX

"Σταμάτα να κοιτάς τον κ. Σκουλό! Όλη την ώρα αυτόν κοιτάς", είπε στη Ρασέλ ο Άγγελος Μπράτης, με την παίκτρια να δηλώνει θαυμάστρια του Δημήτρη Σκουλού και να σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της.

Η Ρασέλ βρέθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM για να κριθεί για το αποτέλεσμα της πρώτης δοκιμασίας, μια δοκιμασία κατά την οποία τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν γυμνά, πράγμα που δημιούργησε κλάματα και αμηχανία.

Η Ρασέλ μόλις είδε τη φωτογραφία της είπε ευθέως στους κριτές ότι δεν της αρέσει καθόλου, λέγοντας: “Στο γυμνό το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι το πίσω μου πόδι το οποίο είναι λίγο λυγισμένο και δεν είναι τεντωμένο. Στο ντυμένο, εγώ προσωπικά θα το πετούσα στα σκουπίδια”.

Η τελευταία φράση της προκάλεσε εκνευρισμό στους κριτές, μιας και θεώρησαν ότι λέγοντας κάτι τέτοιο, τους προκαταβάλλει για κάτι αρνητικό

“Το είπα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου το πρόσωπό μου. Τα μάτια μου δεν ήταν ούτε ανοιχτά ούτε κλειστά”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής στην φωτογράφιση, η Ρασέλ “πιάστηκε” από τον Άγγελο Μπράτη να κοιτά έντονα τον Δημήτρη Σκουλό.

“Σταμάτα να κοιτάς τον κ. Σκουλό! Όλη την ώρα αυτόν κοιτάς”, της είπε ο Άγγελος Μπράτης, με την παίκτρια να σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της.

“Ένας λόγος που ήρθα στο GNTM είναι γιατί είναι κριτής ο κύριος Σκουλός. Τον αγαπάω. Τον αγαπάω βασικά για την δουλειά που κάνει και τον θεωρώ από τους πιο σέξι άνδρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μου αρέσει απίστευτα”, είπε η Ρασέλ στην κάμερα της παραγωγής του ριάλιτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα