House of Fame: Έξαλλος ο Μεταξόπουλος με τον Γιάννη – Η ποινή και οι νέοι κανόνες

House of Fame: Έξαλλος ο Μεταξόπουλος με τον Γιάννη – Η ποινή και οι νέοι κανόνες
Ο Πάνος Μεταξόπουλος και ο Γιάννης στο "House of Fame" Glomex

Ο καβγάς του μαθητή Γιάννη με την καθηγήτρια Βασιλική στο "House of Fame". Η επίσκεψη του Γιάννη Πλούταρχου στο σπίτι των σπουδαστών. Το κήρυγμα του Πάνου Μεταξόπουλου και οι ανακοινώσεις του.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης (01/4) του “House of Fame”, με τον σπουδαστή Γιάννη να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες από αυτές και να προκαλεί τον εκνευρισμό του διευθυντή της ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν από το μάθημα του Γιάννη με την δασκάλα φωνητικής Βασιλική, όταν ο πρώτος επέμενε να κατεβάσουν το τραγούδι του μισό τόνο κάτω, καθώς δυσκολευόταν πολύ να το ερμηνεύσει. Ο τρόπος με τον οποίο απευθύνθηκε ο Γιάννης στην καθηγήτριά του, εξόργισε την Βασιλική η οποία προσβλήθηκε και τον έδιωξε από την αίθουσα.

“Απ’ τη στιγμή που μπαίνω και σου λέω ότι πρέπει να το κατεβάσουμε γιατί δεν μπορώ να το πω, πρέπει να με καταλάβεις”, ανέφερε ο Γιάννης με τη Βασιλική να του απαντά: “Με μαλώνεις; Τι σημαίνει το πρέπει να καταλάβεις; Σε ποιον το λες αυτό και με ποιο τρόπο”. Η ίδια του επεσήμανε να προσέξει τον τρόπο του γενικώς, ενώ ο Γιάννης της ζήτησε συγγνώμη.

Η επίσκεψη του Γιάννη Πλούταρχου στο σπίτι

Έπειτα, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, που είναι κριτής στα live του μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ κάθε Παρασκευή, επισκέφθηκε το σπίτι όπου μένουν οι σπουδαστές και τους μίλησε για τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας ερμηνευτής, τους συμβούλευσε και τους τραγούδησε μαζί με την κιθάρα του. Επίσης, τους βοήθησε στις πρόβες των τραγουδιών τους.

Ωστόσο, σε κάποια φάση ο σπουδαστής Γιάννης ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του μπροστά στον Πλούταρχο, με αποτέλεσμα ο Πάνος Μεταξόπουλος να του κάνει επίπληξη αργότερα και να του πει ότι ήταν ασέβεια. Από την πλευρά του ο μαθητής δήλωσε πως τα ξέχασε λόγω άγχους και όχι επειδή ήταν πολύ χαλαρός, όπως του είπε ο διευθυντής του.

House of Fame: Οι δηλώσεις του Πάνου Μεταξόπουλου

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά, τόσο την ασεβή στάση του Γιάννη απέναντι στη Βασιλική όσο και απέναντι στον Πλούταρχο, ο Πάνος Μεταξόπουλος μάζεψε όλους τους σπουδαστές και τους έκανε κήρυγμα, αναφέροντάς τους, μάλιστα, τους νέους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν στο εξής στην ακαδημία.

Με αυστηρό ύφος, ο διευθυντής του “House of Fame” ανακοίνωσε στους μαθητές πως πλέον δεν θα απευθύνονται στους καθηγητές τους στον ενικό αριθμό, σαν να είναι φίλοι, καθώς και ότι από το χτύπημα του κουδουνιού θα έχουν μόνο ένα λεπτό για να παραβρεθούν στο μάθημα. Επίσης, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε στον Γιάννη πως είναι ο μαθητής που θα έχει μείον 4 βαθμούς αυτή την εβδομάδα, ενώ του έδωσε το χέρι, ώστε να συμφιλιωθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα