Η Φάρμα: Οι “άγνωστοι” παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (video)

Η Φάρμα: Οι “άγνωστοι” παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (video)

Δύο ομάδες παικτών καλούνται να επιβιώσουν σε μια απομονωμένη φάρμα, μακριά από ανέσεις και τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Ποιοι είναι οι "άγνωστοι" παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι που κάνει πρεμιέρα σήμερα (12/3).

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 σήμερα (12/3), στις 21:00.

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Γνωρίστε τους “άγνωστους” παίκτες της Φάρμας

Κυριακή Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το “φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της “την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”. Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης)

Ο Κωνσταντίνος Μακρής έχει καταγωγή από την Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος.

Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή στη Φάρμα μετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εμπειρία και να περάσει ωραία. Οι φίλοι του τον θεωρούν ήρεμη δύναμη, εργατικό, φιλικό, μάχιμο και προσαρμοστικό

Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.

Στη Φάρμα θα του λείψουν τα ανίψια και οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα.

Μαρία Μιχαλοπούλου

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχει καταγωγή από το Μάρκασι Κορινθίας. Η Μαρία από μικρή βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και τη λαϊκή αγορά, αλλά δεν κρύβει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με τις κότες. Μπορεί να γνωρίζει καλά τη ζωή του αγρότη, όμως έχει ασχοληθεί και με άλλα επαγγέλματα. Έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, καθαρίστρια σε ξενοδοχείο, ομαδάρχισσα σε κατασκηνώσεις, αλλά και βοηθός εκπαιδευτή ιππασίας.

Έγινε ευρέως γνωστή, από τη συμμετοχή της στο GNTM το 2019, όπου κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη θέση. Μετά το παιχνίδι άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις, ενώ παράλληλα δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές και τη λαϊκή αγορά.

Η Μαρία έχει εκ γενετής 2 αιμαγγειώματα και στόχος της είναι να μαζέψει λεφτά, ώστε να κάνει επέμβαση και να τα αφαιρέσει. Μερικά από τα αθλήματα αλλά και άλλες δραστηριότητες που της αρέσει να ασχολείται είναι: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, ενόργανη γυμναστική, μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί και ιππασία.

Μαρία Σπυροπούλου

Η Μαρία Σπυροπούλου έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει σπουδάσει Ζωική Παραγωγή στο ΤΕΙ Λαρίσης, έχει δώσει κατατακτήριες στην Κτηνιατρική και παράλληλα σπούδασε ζαχαροπλαστική, με την οποία και ασχολήθηκε για 9 χρόνια.

Έχει δημιουργήσει Σωματείο Ιππικού Ομίλου στον Βόλο στο οποίο εργάζεται και ως προπονήτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι παντρεμένη και ο σύζυγος της είναι το στήριγμα της σε αυτή της την προσπάθεια.

Έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές και διαθέτει δίπλωμα για τρακτέρ αλλά και φορτηγό.

Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα για να ξεφύγει από τον εγκλεισμό της καραντίνας, αλλά και για να διεκδικήσει το έπαθλο. Αν κερδίσει θέλει να δημιουργήσει έναν κλειστό ιππικό όμιλο για να κάνει εκπαίδευση και ψυχοθεραπεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ως άνθρωπο τη χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, το πείσμα αλλά και η υπομονή της. Εκτός εαυτού μπορεί να την βγάλει το ψέμα και η υποκρισία. Θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα.

Μαρία Τοτόμη

Η Μαρία Τοτόμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μένει με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο – Αντώνη, στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Η Μαρία μεγάλωσε σε αρκετά αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είναι η μεγαλύτερη από τέσσερα αδέρφια. Στα 18 της γνώρισε τον πατέρα του γιου της, παντρεύτηκαν και χώρισαν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μικρού.

Η ζωή της στην Σάμο είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να βρει τα πατήματα της. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως καμαριέρα, σερβιτόρα, barwoman, αλλά και εργάτρια σε θερμοκήπια, σε συγκομιδή πατάτας, ελιάς κλπ. Τον τελευταίο καιρό κάνει και οικοδομικές εργασίες.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και μαχήτρια. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν “Πετράκη”.

Ο γιος της είναι αυτός που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα, γιατί θεωρεί ότι η μητέρα του είναι η ιδανική παίκτρια.

Στη Φάρμα έρχεται για να κερδίσει και να εξασφαλίσει το μέλλον του γιου της. Είναι σχεδόν εμμονική με την καθαριότητα, πολύ ανταγωνιστική και θεωρεί ότι η ενασχόληση της από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό θα την βοηθήσει να φτάσει στον τελικό της Φάρμας. Έπαιζε από μικρή μπάσκετ και ποδόσφαιρο, έκανε στίβο και συγκεκριμένα άλμα εις μήκος, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Kick Boxing, το MMA και το street fight

Παναγιώτης Χατζόπουλος

Ο Παναγιώτης ζει στην Πτολεμαΐδα. Αν και γεννήθηκε σε αγροτική οικογένεια, στη ζωή του έχει ανέβει μόνο δύο φορές σε τρακτέρ. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το καφενείο του πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

Έχει τρεις μικρότερες αδελφές.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ και πρόσφατα πήρε πτυχίο Δημοσιογραφίας από Δημόσιο ΙΕΚ.

Του αρέσει η ζωή στην Πτολεμαΐδα και τα χόμπι του είναι η γυμναστική, η κολύμβηση και το θέατρο.

Μπαίνει στη Φάρμα για να κερδίσει το έπαθλο αλλά και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Θεωρεί τον εαυτό του αρκετά νευρικό και ανησυχεί για τυχόν συγκρούσεις με συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα