Η Σμαράγδα Καρύδη προσφέρει “ένα εκατομμύριο γιεν” και ένα γεύμα σούσι

Η Σμαράγδα Καρύδη προσφέρει “ένα εκατομμύριο γιεν” και ένα γεύμα σούσι
Instagram / @smaragda.karidi.official

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω ανατολή.

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση με άρωμα Άπω Ανατολής ετοιμάζει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα παρουσιάζει στην απογευματινή ζώνη του MEGA ένα καθημερινό και ιδιαίτερα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Ένα εκατομμύριο γιεν».

Πρόκειται για ένα φορμάτ γνώσεων, όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει κυριολεκτικά μέχρι ένα εκατομμύριο γιέν αρκεί να είναι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το «Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ» είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Ενα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σούσι.

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη κλειδί να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σουσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα