Ημιτελικός GNTM 3: Ανατροπή – Το φαβορί που αποχώρησε μια ανάσα από τον τελικό

Ημιτελικός GNTM 3: Ανατροπή – Το φαβορί που αποχώρησε μια ανάσα από τον τελικό
GNTM 3 Glomex

Τέσσερις είναι οι παίκτες που κατάφεραν να έχουν μια θέση στον τελικό του GNTM 3. Απογοήτευση στο πλατό, για τον παίκτη που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό.

Στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη (15/12), στις 21:00, οδεύουν οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 3, μετά την αποχώρηση ενός πολύ αγαπητού παίκτη στον ημιτελικό της Δευτέρας (14/12).

Συγκεκριμένα, στη διπλή δοκιμασία του ημιτελικού είδαμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ως “υπερ-πράκτορες” αλά Τζέιμς Μποντ, πάνω σε ένα ελικόπτερο και μια μηχανή, έχοντας ως concept την καταδίωξη.

Ο Ανδρέας, που ήταν ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ένα αβαντάζ για τον εαυτό του και ένα ντισαβαντάζ για τους συμπαίκτες του, ωστόσο, επέλεξε το πρώτο.

Το νεαρό μοντέλο δήλωσε πως δεν θα ήθελε να στερήσει σε κανέναν τη θέση του τελικού και πως τους θεωρεί όλους ισάξιους. Έτσι, επέλεξε να έχει το πλεονέκτημα του να δει τις λήψεις του ανάμεσα στις φωτογραφίσεις.

Όλοι οι παίκτες τα πήγαν εξίσου καλά στις φωτογραφίσεις και άκουσαν εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρίσκονταν στο set, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα όταν οι λήψεις έφτασαν στο πλατό.

Οι κριτές δήλωσαν πως δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος έπρεπε να φύγει, ενώ σκέφτηκαν να ακύρωναν την αποχώρηση. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά είπε πως αυτό έχει ξαναγίνει φέτος και πως δεν θα ήταν σωστό σε αυτό το σημείο του ημιτελικού, να συμβεί κάτι παρόμοιο.

Η Βίκυ Καγιά δεν έδωσε καλύτερη φωτογραφία σε κάποιον παίκτη, καθώς όλες ήταν εξαιρετικές. Ωστόσο, ανακοίνωσε ένα προς ένα τα ονόματα αυτών που πέρασαν στον τελικό.

Ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Ηρακλής ήταν τα πρώτα μοντέλα που είχαν μια θέση στον τελικό, ενώ στο τέλος έμειναν ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως δεν υπήρχαν ατέλειες και, έτσι, οι κριτές αποφάσισαν να δουν αισθητικά τις δύο φωτογραφίες και να διαλέξουν ποια είναι η πιο εντυπωσιακή.

Η λήψη του Ανδρέα του χάρισε μια θέση στον τελικό, ενώ ο Έντουαρντ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα από τον τελικό. Ο παίκτης ήταν πλήρως απογοητευμένος, κάτι που φάνηκε έντονα στο πλατό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα