Κωνσταντίνου και Ελένης: Για ποια ηθοποιό γράφτηκε ο ρόλος της “Βλαχάκη”

Κωνσταντίνου και Ελένης: Για ποια ηθοποιό γράφτηκε ο ρόλος της “Βλαχάκη”
Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου στα γυρίσματα της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης ΑΝΤ1

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης".

O Χάρης Ρώμας διηγήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

“Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τη σειρά με την Άννα Χατζησοφιά, σκεφτήκαμε για τον ρολό της «Ελένης» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Είπαμε πως στην περίπτωση που δεν τα βρούμε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, θα πούμε στην Ελένη Ράντου. Η Ελένη απάντησε πρώτη «ναι»”, υποστήριξε ο Χάρης Ρώμας.

“Η Ελένη Ράντου ήταν πραγματικά το ιδανικό πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα η ατμόσφαιρα ήταν σαν μια χαρούμενη πενταήμερη, δεν σταματάγαμε να γελάμε. Αν τύχει να δω τη σειρά, αντιλαμβάνομαι και σήμερα ότι η Ελένη είναι έτοιμη να γελάσει, αποτυπώνεται στο φακό αυτό”, συνέχισε.

“Είναι η μονή ελληνική σειρά που μπήκε στο Γκίνες γιατί έχει τις περισσότερες επαναλήψεις”, τόνισε για τη συνεχόμενη επανάληψη της σειράς.

“Στο πρώτο γύρισμα, ο ηθοποιός που έκανε έναν συμβολαιογράφο, ήταν μεγάλης ηλικίας, δεν θυμόταν τα λόγια. Όταν η καθαρίστρια είπε ‘ανεβαίνω εγώ να καθαρίσω τα δωμάτια’ και περάσαμε εμείς στο γραφείο με τον συμβολαιογράφο, εκείνος ξέχναγε τα λόγια. Σταματάμε, κοιταζόμαστε με την Ελένη και λεμέ ‘δεν πειράζει, ξανά’. Η Ελένη άρχισε να γελάει και την 3η φορά έπεσε κάτω ξερή από τα γέλια. Μισή ώρα προσπαθούσαμε να γυρίσουμε την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Η Ελένη σε αυτό το γύρισμα φώναξε το θρυλικό ‘ξεκαρφώστε την κυριά από τη σκάλα'”, είπε ο Χάρης Ρώμας.

“Ο Αnt1 ήθελε να πάει τη σειρά σε πρώτη φάση μια ακόμα σεζόν με option για ακόμη μια. Η Ελένη αντέδρασε και εγώ ήμουν διστακτικός υπήρχε ο κίνδυνος να μας κολλήσουν την ταμπέλα της τηλεοπτικής επιτυχίας στις συγκεκριμένες περόνες”, κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Χάρης Ρώμας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα