Μαρία Αντωνά: Πώς σχολίασε την “έκρηξη” του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor

Μαρία Αντωνά: Πώς σχολίασε την “έκρηξη” του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης Instagram / @maria_antwna

Θέση υπέρ του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, πήρε η Μαρία Αντωνά μετά τον χθεσινό καβγά στο Survivor. Όσα δήλωσε για τον ποδοσφαιριστή και τις "επιθέσεις" που δέχεται από τους συμπαίκτες του.

Τον απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, σχολίασε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, η Μαρία Αντωνά υπερασπίστηκε τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο αναμένεται να παντρευτούν το φθινόπωρο, λέγοντας:

“Νομίζω ότι εδώ και καιρό ο Τάκης ήθελε να το πετύχει αυτό. Πρώτη φορά ήταν που έχει επιτεθεί στον Άρη; Εγώ πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάρηκα που τον είδα έτσι χθες. Αλλά, πιστεύω ότι τόσο καιρό, από τη μέρα του τραυματισμού του, εδώ και τρεις μήνες δέχεται επιθέσεις”.

“Ας ειπωθούν όλα μπροστά ο ένας στον άλλον. Ας τα πουν όλα αυτά που έχουν να πουν, για να μην γίνονται τέτοια πράγματα. Δηλαδή, αυτό που λέει ο Άρης στον Τάκη “πες τα μου”, ε ας τα πει μπροστά μας. Να μιλήσει ο καθένας, να πάρει θέση με την άποψή του, να πει αυτά τα οποία θέλει. Για να βγαίνει και ο άλλος έτσι έξω φρενών και να λέει “δεν σου επιτρέπω να μιλάς για την οικογένειά μου”…”, συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη, για τον οποίο έχουν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter.

Και συνέχισε: “Ο Τάκης έκανε χειρονομίες για τον Άρη στην κάμερα. Ο Άρης, ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, του έχουν μιλήσει και του έχουν σταθεί περισσότερο από όλους στο παιχνίδι. Μάλιστα, του έχουν πει να κάνουν δωρεά την κηδεία του πατέρα του και το παραθέτω γιατί πρέπει να το κάνω όταν λέει έναν άνθρωπο “αλήτη”. Λες ότι στήριξες εσύ τον Άρη; Πού τον στήριξες; Εγώ δεν θυμάμαι να τον στήριξε ο Τάκης τον Άρη”.

“Πόσο υπομονή να κάνει; Συγγνώμη κιόλας. Γιατί σε όλους να δίνουμε συγχωροχάρτια και στον Άρη όχι;”, κατέληξε η σύντροφός του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα