Μαρία Κίτσου: Η κατάθλιψη, η αποκάλυψη για τον πατέρα της και οι Άγριες Μέλισσες “σαν Game of Thrones”

Μαρία Κίτσου: Η κατάθλιψη, η αποκάλυψη για τον πατέρα της και οι Άγριες Μέλισσες “σαν Game of Thrones”

"Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι" είπε η ηθοποιός.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” στην εκπομπή The 2night Show. Η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη σειρά δήλωσε: “Περίμενα ότι θα φρικάρω γιατί είμαι δύσκολη με τον εαυτό μου, αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της σειράς”.

“Με τόσα που γίνονται λέμε μετά τι θα γίνει; Είμαστε σαν παιδάκια και περιμένουμε να δούμε το μετά. Θα είμαστε σαν το Game of Thrones που από το πρώτο επεισόδιο πεθαίνει πρωταγωνιστής”.

Aναφέρθηκε ακόμη και σε κάτι πιο προσωπικό, την κατάθλιψη που πέρασε όταν ήταν μόλις 17 ετών.

“Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία ανέφερε ακόμη πως ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός, ως στρατιωτικός και δεν την είδε ποτέ να παίζει στο θέατρο.

Μάλιστα, ανέφερε πως η κηδεία του πατέρα της συνέπεσε με πρεμιέρα παράστασης που πρωταγωνιστούσε και βούρκωσε τη στιγμή που περιέγραφε το περιστατικό.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως ως παιδί υπήρξε «αγοροκόριτσο» και πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά τα διατηρεί ακόμα. “Λέω βρισίδια, είμαι αθυρόστομη, αν γίνει κάτι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, θα κατέβω να τσακωθώ” είπε χαρακτηριστικά.

Για τα σχόλια στα social media που την περιγράφουν ως “εθνική μας χήρα” η Μαρία είπε πως γελάει πολύ με όλο αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα