Μαριάνθη Κάσδαγλη: Πώς έχασε όλα τα χρήματά της από το Survivor

Διαβάζεται σε 2'
Μαριάνθη Κάσδαγλη
Μαριάνθη Κάσδαγλη glomex

Για τη διαδικτυακή της περιπέτεια μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Θύμα χάκερ μετά το τέλος της παραμονής της στο Survivor έπεσε η πρώην παίκτρια Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης (27/03).

Η παίκτρια του Survivor 4 μοιράστηκε με τους τηλεθεατές λεπτομέρειες της διαδικτυακής της περιπέτειας, η οποία συνέβη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Βγαίνοντας από το παιχνίδι, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα, έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα και τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για μικρό ποσό”, είπε η Πλοίαρχος και επιχειρηματίας.

Αν και ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πώς έκαναν φτερά τα χρήματά της από τους λογαριασμούς της, αφού όπως τόνισε ποτέ δεν έδωσε τους προσωπικούς της κωδικούς, η Μαριάνθη Κάσδαγλη ανέφερε πως η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

“Μετά από δυο, τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο. Δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό.

Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προέβη σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πώς έγινε, αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς και περιμένουμε να προκύψει μέσα από το δικαστήριο”, είπε.

Κλείνοντας, η Μαριάνθη Κάσδαγλη ανέφερε πως πρόκειται για ένα άσχημο γεγονός και ένα ατυχές συμβάν αλλά, όπως είπε, “αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται”.

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα