Masterchef 5: Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται – Αλλάζουν οι μέρες προβολής

Masterchef 5: Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται – Αλλάζουν οι μέρες προβολής
Masterchef 5 Facebook / @MasterChef GR

Συνεχίζονται οι οντισιόν του Masterchef 5. Πόσοι διαγωνιζόμενοι έχουν περάσει μέχρι τώρα στο σπίτι και το bootcamp. Από σήμερα αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα των οντισιόν στο Masterchef 5, όπου έξι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τις ποδιές τους και ακόμη δεκαπέντε έχουν πάρει το εισιτήριό τους για το bootcamp.

Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται με ακόμη περισσότερους διαγωνιζόμενους, που θα φτιάξουν το πιάτο της ζωής τους για μια θέση στο Masterchef 5, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) θα δούμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί, ενώ δεν θα λείψουν τα ευτράπελα, οι αστοχίες και τα λάθη, που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης του Masterchef 5, καθώς προστίθεται μία ακόμη μέρα στο υπάρχον πρόγραμμα του Star.

Έτσι, πλέον, οι αγαπημένοι μας Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα μας υποδέχονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα