Masterchef: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Masterchef: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός
MasterChef 5 Star Tv

Γυναικεία υπόθεση φαίνεται πως θα είναι η διεκδίκηση της πρωτιάς στον τελικό του MasterChef, που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούνιο.

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef, με τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Διονύση Σαρακίνη, τον Παύλο Χαππίλο, την Μαρίνα Ντεμολάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να βάζουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού, ο Παύλος Χαππίλος, θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα αποχωρήσει από το MasterChef 5 απόψε, ενω την ίδια τύχη θα έχει και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Στο Top 3 του MasterChef 5, που θα έχει “άρωμα γυναίκας”, πρόκειται να δούμε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύσιο Σαρακίνη.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef, που θα κρίνει ποιός θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και θα γίνει ο επόμενος Έλληνας (ή η επόμενη Έλληνίδα) MasterChef, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα