MasterChef trailer: Η πιο κρίσιμη ώρα έφτασε – “Τραγωδία” το πιάτο ενός φιναλίστ

MasterChef trailer: Η πιο κρίσιμη ώρα έφτασε – “Τραγωδία” το πιάτο ενός φιναλίστ
MasterChef 5 - Trailer glomex

Oι δύο φιναλίστ του MasterChef 5 θα μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και θα κληθούν να αναδείξουν τοπικές γεύσεις, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Ξεκίνησε την Τρίτη (01/06) η διαδικασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 5 στο Star, με τις μαγειρικές μονομαχίες ανάμεσα στους δύο φιναλίστ την Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα κριθεί ο φετινός νικητής, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – ο οποίος έκανε μια μεγάλη γκάφα εις διπλούν – υποδέχτηκαν με χαμόγελα τη Μαργαρίτα και τον Διονύση, οι οποίοι φόρεσαν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”.

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας, οι τρεις σεφ του MasterChef 5 δοκίμασαν σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα των φιναλίστ, σαν να ήταν σε εστιατόριο, και βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους, αλλά και τον τρόπο που παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.

Εν συνεχεία, οι κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία των δύο παικτών, ενώ γνωστοποίησαν πως οι δύο βοηθοί του παίκτη που θα συγκέντρωνε τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα έπαιρναν 5.000 ευρώ ως μία μικρή επιβράβευση της αποψινής αλλά και συνολικής τους προσπάθειας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πρώτα τη βαθμολογία της Μαργαρίτας, η οποία άκουσε πολύ θετικά σχόλια για την προσπάθειά της, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς (στα 10). Πολύ καλά σχόλια ακούστηκαν και για την προσπάθεια του Διονύση και των βοηθών του, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να τον φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της επόμενης δοκιμασίας. Το “7άρι” που έλαβε έδωσε προβάδισμα στη Μαργαρίτα, καθώς και 5.000 ευρώ στους Παύλο και Μαρίνα.

Όσο για τη συνέχεια, οι κριτές ζήτησαν από τους δύο φιναλίστ να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους καθώς η δεύτερη φάση του τελικού επιφυλάσσει και ένα ταξίδι!

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι δύο φιναλίστ θα μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και θα κληθούν να αναδείξουν τοπικές γεύσεις, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί στην κριτική τους, ενώ ένα πιάτο τους απογοητεύει πολύ.

MasterChef 5: Δείτε το trailer της Τετάρτης 2/6


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα