MasterChef trailer: Το κλεμμένο σκόρδο και ο “σκληρός τιμωρός”

MasterChef trailer: Το κλεμμένο σκόρδο και ο “σκληρός τιμωρός”
Οι κριτές του MasterChef glomex

Οι οντισιόν του MasterChef 6 συνεχίζονται και η διαδικασία αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κάποιοι θα εντυπωσιάσουν και κάποιοι άλλοι θα τα κάνουν... σαλάτα.

Δυναμική πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) το MasterChef 6, το οποίο επέστρεψε ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

Οι οντισιόν συνεχίζονται, με μια σημαντική αλλαγή για τη φετινή σεζόν. Η αλλαγή αφορά τα “Golden Pin”, τα οποία μπορούν να στείλουν τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Ήδη μάλιστα είδαμε την Βασιλική, στο πρώτο επεισόδιο, να παίρνει το Pin του Σωτήρη Κοντιζά και να εξασφαλίζει την είσοδό της στο παιχνίδι.

Απόψε οι οντισιόν συνεχίζονται και η διαδικασία αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μια διαγωνιζόμενη με αρκετό πείσμα εμφανίζονται για 4η φορά μπροστά στους κριτές, ενώ κάποιους τους κυριεύει το άγχος.

Την ίδια ώρα, ένα παίκτης αποκαλύπτει ότι έχει κλέψει ένα σκόρδο από τον γείτονά του για να μαγειρέψει στους κριτές, ενώ ένας άλλος δηλώνει πως είναι και “σκληρός” και “τιμωρός”…

MasterChef 6: Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης (11/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα