Μια νύχτα του Αυγούστου: Υποκλίθηκε το Twitter στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μια νύχτα του Αυγούστου: Υποκλίθηκε το Twitter στη νέα σειρά της ΕΡΤ
Γιάννης Στάνκογλου - Μια νύχτα του Αυγούστου ΕΡΤ

Έκλεψε τις εντυπώσεις η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ "Μια νύχτα του Αυγούστου", που αποτελεί συνέχεια του "Νησιού", με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν ηθοποιούς, σκηνοθεσία, μουσική και την ΕΡΤ.

Η θεαματική άνοδος της ΕΡΤ είναι πλέον γεγονός και η δημόσια ραδιοτηλεόραση το απέδειξε περίτρανα για ακόμη μια φορά με τη νέα δραματική σειρά “Μια νύχτα του Αυγούστου”, που αποτελεί συνέχεια του “Νησιού” και μάς πάει πίσω στη δεκαετία του ’50.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (02/10) και κατάφερε από τους τίτλους αρχής ακόμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να γίνει ένα από τα πρώτα trend στο Twitter.

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν τη σειρά, η οποία σύμφωνα με όσα έγραψαν θυμίζει περισσότερο κινηματογραφική ταινία, ενώ διθυραμβικά σχόλια απέσπασαν οι ερμηνείες του Γιάννη Στάνκογλου, της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Καραμίχου που βρίσκονται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Η σκηνοθεσία, η φωτογραφία, η μουσική, τα σκηνικά και τα κοστούμια δεν έμειναν ασχολίαστα από τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, οι οποίοι μεταξύ άλλων συνεχάρησαν και την ΕΡΤ σημειώνοντας ότι “έχει βάλει σε όλους τα γυαλιά”.

Μια νύχτα του Αυγούστου: Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Μια νύχτα του Αυγούστου: Όσα έγιναν στο 1ο επεισόδιο

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς, εκτός από μια καινούργια επισκέπτρια που έρχεται τώρα να τον βρει -άγνωστο γιατί. Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά, ένας μυστηριώδης άνδρας, με άγνωστο σε όλους παρελθόν, κάνει τα πάντα για να πάρει ξανά στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι μιας γυναίκας. Είναι ο Μανώλης. Ο ξάδελφος του Ανδρέα. Και το σκουλαρίκι ανήκε κάποτε στην Άννα. Την Άννα, που αγάπησε τον Μανώλη και πέθανε για χάρη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version