Μπέττυ Μαγγίρα: Σε απομόνωση στο σπίτι της – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

Μπέττυ Μαγγίρα: Σε απομόνωση στο σπίτι της – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της
Η Μπέττυ Μαγγίρα

Ο σύζυγος της Μπέττυς Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της μέσω skype. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Χωρίς τη Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε το σημερινό “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” στο Open, καθώς η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (16/11) στην εκπομπή της μέσω skype, διότι όπως εξήγησε και η ίδια, ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

“Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έχει πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος και μάλιστα έχει κάνει και την τρίτη δόση, αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει και εγώ αν και εμβολιασμένη, προτίμησα και για τη δική σας ασφάλεια να μείνω στο σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά. Κοιμήθηκα από τις 10 χθες! Οπότε θα μείνω σπίτι μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να δείξει ότι είμαι και εγώ καλά, και με το καλό, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω σύντομα στην αγκαλιά σας”, δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα